PR CUAET
-
🥲🥲🥲
-
Хто знає Якщо мені треба ще одна строчка треба, що робити?
-
Сегодня получил номинацию от провинции! -12 февраля подавался по Скилл воркер. -17 апреля получил конфирмэйшн лист. -4 октября номинация! Профессия флор инсталлер Нок 73113! Ждали почти 8 месяцев! Всем ждущим желаю поскорей получить номинацию и двигаться в перед!
-
Да пускали вроде, но по тур визе. Хотя да, намного меньше прилетело
-
Шановні громадяни, Інформуємо вас, що з технічних причин ГКУ в Едмонтоні зараз не в змозі відкрити чергу на суботу 5 жовтня. Про новий час відкриття слотів будемо оперативно вас інформувати. Побачила повідомлення в групі Ванкувера
-
t.me/prcuaet/1783/326958
-
А я надіялась що ви вже отримали аор, теж помітила що вас давно немає , думаю або святкуєте так довго або «зматали вудочки» з Канади 😂😂
-
Поняла Дякую
-
так. Типу пишите Additional information for IMM ... Section 8 - Personal history...
-
Вітаю вас! Підкажіть що ви перекладали з мілітарі документів? Які сторінки? І як форму заповнити онлайн чи скачали, роздрукували, заповнили, підписав чоловік і загрузили? Чи як правильніше зробити?
-
мої вітання! теж подавалась 12 лютого, може будуть хороші новини 🫠
-
І там додати ту інфу?
-
Окей
-
Какого числа?
-
Так і роблю, але і спитати людей варто
-
в першу чергу дивіться офіційні джерела) бо тут (в соц мережах) можуть порозказувати...)
-
Так, за роботу знаю, головне рівень мови
-
Ребята, когда паспорт уже изготовлен, но не выслан в дип установу, как это сделать? Они его сами пришлют дип почтой или их нужно просить об этом?
-
так, за дорослого 950, за дитину 260)
-
И не говори.. Хотя неясно сколько тому Миллеру сидеть осталось
12 Jan 2024, 17:45
278406/450587
about a minute ago