PR CUAET
-
Ще чекаємо.
-
Ви мали його вказати і у складі вашої сімʼї і як депендент. Ви взагалі його ніде не вказали? То пишіть листа і просіть його додати
-
🤪 дякую
-
это опросник насчет работы, ее условий и т.д. от федеральных властей ничего страшного вообщем пишут что анонимный, нужен для поддержания актуальной статистики и да, пишут что required by law, так что обязательно судя по всему
-
Коли ви подались? Дата сабміт?
-
Підкажіть будь ласка, Коли ви подались? Дата сабміт?
-
6го
-
Дякую!
-
А якого вересня?
-
їх треба діставати, ваши листи можуть губитися, можуть проігнорувати і тд. Тому пишіть і пишіть, поки не отримаєте відповіді. Я так робила
-
Дякую!
-
Кожень день це обговорюэмо по декілька разів...ніхто не знає, найкраще що Ви можете зробити це написати до ААІР це питання
-
Хто знає. Якщо працюєш в отелі, але не має Lmia, і подаватись і вказати що робота в отелі, чи дасть це додатково шість балів якщо не має Lmia. Маю на увазі подаватись на AOS. Може є якась ссилка де почитати інфо, а то читаю і не зрозуміло!
-
Зрозуміла, дякую
-
Благодарю🌿Напишу в лич.сообщения, чтоб не засорять чат🙏
-
Не виходить підписати Вже 3 програми купила🤣
-
Читаю за доставки і розумію, що рано раділа коли думала що виготовлений паспорт 5 вересня попаде в вересневу пошту 😂 Підкажіть будь ласка, якщо ось будемо робити ще один паспорт, чи зможу я замовити DHL на 2 паспорти разом (сина та мій) щоб зекономити кошти. Чи хтось так робив? 🫣
-
3 січня 2024
-
Я как-то больше доверяю специалистам, которые детально погружаются в суть вопроса, а не "по верхам". Это везде лучше работает - и с врачами, и с механиками, и с бухгалтерами и т.п. Но каждому своё.
-
Підкажіть будь ласка хто подавав на перміт у березні і ще не отримав відповіді У нас у кабінеті по всіх питаннях пише що розглядається , а там де медицина нічого не відображається , вже хвилююся може бути якась проблема?
12 Jan 2024, 17:45
278486/439879
less than a minute ago