PR CUAET
-
користуйтеся відео з youtube по заповненню аплікації
-
Ми з 18 -го числа чекаємо Ecopr. Взагалі не розумію що відбувається. У когось на наступний день приходить в нас вже третій тиждень піде😜
-
Попасти на перевірку можливо на будь якому єтапі але не думаю що вас це торкнеться.Не дивиться на ті оновлення,вони деколи робляться заднім числом.Все буде ок 👌
-
Кто - они?
-
О, дякую! Так і зробила. Не впевнена була, що цей варіант працює. Програма закінчується, тому намагаюся завчасно прорахувати, що потрібно буде робити у разі якщо наступного тижня вони таки скажуть, що не бачать аплікації і подаватися знову, а часу обмаль
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/register
-
Добрый день . Получилось записать дочку на получение паспорта в Эдмонтон. Ей 16 лет. Но я не могу предоставить место ее регистрации в Украине. Пишет что она не была прописана и теперь мне нужно ее зарегистрировать через Дію. Но у меня пишет что на мне не зареєстрована власність. Хоча вона є. Я не робила перереєстрацію після 2013 року. Треба їти у БТІ, але я не можу знайти документ про право власності. Какой то замкнутый круг. Вопрос- могут ли моей дочке оформить паспорт без документа о регистрации в Украине ? И внутреннего ID паспорту у нее нет. Подскажите пожалуйста 🙏
-
В якому?
-
Аналогічно
-
А є номер вже в трекері?
-
Дорослому до кінця дії паспорта вийшло на 9 років, дитині до кінця візітор рекорс