PR CUAET
-
Пише як і раніше Incorrect or invalid information 🤷🏻♀️
-
А вам АОR прийшов з запитом на біометрію?
-
В мене ще нема P2 Але номер, на який вказує стрілочка, це номер eCorp? У всіх dependants свій такий номер
-
Отож на сайті написано одне (за наявності), люди відповідають інше(когось приймають без укр айді когось ні)
-
А вы не пробовали прикрепить предыдущую медицину (ту что по куает)?
-
Вот они!!!!!
-
Я не знаю подходит ли для детей старше 12, но когда я делала своему 11 летнему сыну паспорт, я показывала свою прописку(копию паспорта книжечкой, но можно и свою выписку). При этом мой сын не прописан по адресу моей прописки. Может кто-нибудь поправит, но на сколько мне известно с 16 лет обязательно нужен внутренний паспорт. Знакомая специально делала ребенку в 15, потому что сказали в 16 не примут без Id.
-
Вибачте, але поки не буде результату я не можу нікого рекомендувати. До речі контакти мого консультанта в цьому телеграмканалі є. Бажаю всім позитивних рішень по ПР.
-
Я заповнила і думаю, що якомога більше людей повинні теж написати, щоб вони відчули, що це дуже і дуже масове обурення. Нажаль в Україні поки що тільки під великим тиском можна щоб зрушити з місця. Опитування займе 5-10 хвилин, залежно скільки обурення ви напигите в останньому питанні)))😜
-
В Оттаві минула консул казала що прийме моїх без айді та по моїй прописці, а нова консул не знаю
-
Знакомая спрашивала лично в Эдмонтоне, когда оформляла паспорт младшему ребенку. Сказали постарайся успеть до 16 иначе не примем.
-
Може хто знає якщо компанія маю 2 і більше NAICS коли то вказувати будь який?
-
Добрий день, може хтось знає. Чи може позитивно вплинути на рішення по гуманітарній програмі наявність нерухомості в Канаді ?
-
Що означає не подали. Не вказали його в анкеті взагалі, чи вказали його як "non-accompanying"
-
В травні
-
Мандаторі, але якщо просити виключення за 25тою статтею IRPA можуть зробити виключення
-
Давно? Бо моїй знайомій відповів в Едмонтоні що прийме, але я йому не вірю, не послідовний мужчина, про нього відгуки найгірші
-
Резерв есть?
-
Ми коли відкривали СІН номер по прильоту, то дружині казали що в Канаді вже є особа з тим самим прізвищем ім'ям і датою народження, питали чи ми її не знаєм. Я от тепер думаю, чи то не могло повпливати, на те що в нас background завис
-
Захотят - сами расскажут детали. Вроде даже уже писали про это раньше.
12 Jan 2024, 17:45
278661/430050
2 minutes ago