PR CUAET
-
А хто знає як з Італії заказати,якщо там були з простроченою біометрією
-
Та ж сама проблема. Не оплатила при подачі. Прислали запит, зателефонувала і перевірила необхідність, одразу оплатила і прикріпила підтвердження оплати за посиланням яке вони надіслали. Вже три місяці немає запрошення здати біо. Чи була у Вашій практиці схожа ситуація? Переживаю, що заявка зависла. Бо жодних повідомлень з того моменту не було... Завчасно вдячна за відповідь ❤️
-
Не потрібно! Немає ніяких фінзобов‘язань. Пакет документів максимально простий.
-
Які листи? Навіщо? Якщо людина відповідає вимогам і надає всі необхідні документи, то про які листи мова?
-
Дівчата підскажіть, хтось буде писати лист підтримку, чи то адвокати пугають, що то обовʼязково?
-
А хтось відправляв в Едмонтон запит на довідку , чи тільки Оттава?
-
Вам навіщо по-батькові. Давайте дані з закордонного паспорта. Заява укр мовою. Копію паспорта будете іноземного відправляти
-
Добрий день! Якою мовою треба заповнити заяву до українського консульства про надання довідки? Якщо ім'я та прізвище можу переписати з закордонного паспорта, то по-батькові можу транслітерувати багатьма варіантами. І що писати про причину запиту? Всім дякую!
-
Так тільки на спеціаліста
-
Всі роки навчання згідно додатку до Диплому
-
Підкажіть будь ласка, якщо роблю евалюацію диплому спеціаліста, то в WES треба вказувати лише роки навчання на спеціаліста (без бакалавра)?
-
Доброго дня/ вечора. Таке питання - а треба робити довідку про несудимість з Канади? Саме канадську, а не українську. Типу ж ми тут живемо вже більше 6 місяців...
-
@OstapBosak, подскажите пожалуйста, если дети и супруга для получения новых стади пермитов приезжали на границу с США ( чтобы залендится) , но без пересечения границы США, вернулись и им выдали новые стади пермиты , это время считается, как ответ на вопрос из анкеты (когда последний раз вы заехали в Канаду. Или же считается правильный ответ, когда прилетели? Спасибо