PR CUAET
-
Добрий вечір. Потрібна допомога в корпоративному праві, напевно. Проблеми з колишнім роботодавцем. Чи надає держава безкоштовного адвоката в таких випадках? Чи до кого звернутися?
-
Всім привіт, подалася 31 грудня 2023, і 25 вересня получила Request for biometric payment оплатила ще 2 місяці назад, скинула я їм повторно чек минулого тижня подзвонила сказали що оплату вони бачать але ще AOR не получила(
-
Я, можливо, скоро отримаю, але то поки що не точно)
-
Хочу подтянуть их в кабинет
-
Скажите , пожалуйста., когда заполнили все анкеты , подгрузили все документы и перед отправкой эти документы программа предлагает сохранить. Мы сохранили. Не могу их найти. Не подскажите , при сохранении предлагалась папка загрузки или нет? На сайте IRCC
-
Ні, все зберігалось на комп’ютері. В кабінеті після сабміту нічого вже не видно
-
Боже як вони то все довго розглядають.,Але такий цей процес довгий на жаль.Люди раніше чекали роки.Так що всім нам витримки і гарних новин.
-
Не всі. Я медицину не прикріпляти. Тому що минуло більше 12 місяців. Тому я писала ні.
-
Підкажіть будь ласка хто подавав на перміт у березні і ще не отримав відповіді У нас у кабінеті по всіх питаннях пише що розглядається , а там де медицина нічого не відображається , вже хвилююся може бути якась проблема? Хоча прикріпляли лист медицини 22 року як всі українці
-
Якщо в заявці вказати, що чоловік не приїде з нами в Канаду, то він не отримає PR в майбутньому, якщо заявку відберуть з пулу?
-
Так ще у серпні. Бажаю скорішої видачі ☺️не хвилюйтеся.
-
І вам дали перміт ? Бо у тому відео що всі кидають інструкцію як отримати продовжений перміт наголошують що пишіть що ви здавали і прикріпляйте медицину і до 5 жовтня її зарахують Ми так і зробили Може хтось читає це повідомлення хто також прикріпляв ?
-
Так - все ОК. Ці умови діяли до 5 жовтня включно
-
То все ок ? Навіть якщо там писало протягом 12 місяців але я приклала 22 року А от дітям на днях подавала і також вказала стару медицину яку вони проходили у 22 році також Це ок ? Чи ні , дійсно до 5 жовтня було ж ?? Чи лише до березня ? Дякую вам за відповідь
-
Якщо ви подавали ще в березні - то не переживайте - тоді ще були дійсно умови, що медогляд діє впродовж 5 років, якщо ви не були за межами Канади більше 6 місяців. В IRCC є в базі ваш медогляд. Коли приймуть рішення по вашій аплікації - все оновиться.
-
BMO