PR CUAET
-
Добрий вечір, підкажіть , якщо я вже чекаю ПР (на федеральному етапі ), який мінімум по годинах, я маю відпрацьовувати , на тій роботі від якої подавалась ? Чи має це бути мінімум 30 год на тиждень ? Або все немає різниці , і можна працювати менше , дякую 🙏
-
А як ви це робили ? У нас теж давно вже вийшов 6 міс
-
Дякую
-
Можна видалити заявку і створити нову
-
Дякую вам!
-
Едмонтон? Мій виготовлено 12 і він потратив Просто вони ще не приїхали в Едмонтон
-
Змінилися плани щодо роботи, намагалась знайти роботу з дітьми, не вийшло. Тому відпадає потреба, а лишніх 255 доларів немає
-
Навіщо?
-
WES ЕСA for IRCC А також course by course
-
Ну таке Я періодично тут пролистую повідомлення і точно були люди які відмінили ДЧЛ бо паспорт передано дип пошті Але по трекеру ще не доставлено
-
Ще цікавить питання: якщо на момент подачі аплікації на PR я була прописана в Україні, а через 2 тижні виписалась і немає прописки в Україні. Чи потрібно додавати цю інформацію до моєї аплікації? Якщо так, то вже після отримання AOR? Подача була 7 вересня 2024 року. Відповідно хочу уточнити щодо подачі на новий закордонний паспорт. Якщо немає прописки в Україні, то приймають документи на виготовлення нового паспорта? Десь раніше ніби хтось писав, що так, але не можу знайти, тому поставила це запитання. Буду дуже вдячна за відповідь.
-
Ні Торонто. Ніби сказали що вже усі в системі ж… тобто мого точно не буде. Але буду 11.10 йти подаватись і уточню
-
t.me/prcuaet/19036/323949
-
Це на тому ж сайті, що і подавали аплікацію?
-
t.me/prcuaet/19036/323898
-
Ладно, будемо чекати. Мені дитині треба перміт продовжити, але ще є час. Не хотілось би замовляти окрему доставку, так як виготовили меньше ніж за тиждень.
-
Мені сказали кінець жовтня Ми, здається, з вами вже тут чатились про те саме 😂😂
-
тому що їм приходило повідомлення, що паспорти відправлено. Я писав в Едмонтон пару днів назад, сказали, що паспорти вже в Торонто але доставлять в Едмонтон лише в кінці місяця. нема слів одні вирази
-
Може і не всі вони внесли І то було б логічно Бо якщо навіть 30% прийдуть наступного дня забирати - ви уявіть цей аншлаг
-
Вітаю. Підкажіть таке, якщо прийшов лист із дозапитом про військову службу - куди потрібно прикріпляти скани військового квитка і пояснення про військову кафедру? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
278840/426394
2 minutes ago