PR CUAET
-
Хто знає що саме потрібно написати в 9 питанні, тому що я не можу зрозуміти суті питання. Дякую. if applicable, describe the circumstances of your family and other relationships that would support your humanitarian and compassionate applicatio Це саме питання.
-
Вітаю, таке питання, чи обов’язково бути в Канаді при подачі заявки на продовження ворк перміту? Чи можна подати заявку, наприклад, з України?
-
також цікаво. про що там писати.
-
питання про нерухомість в Україні не має. чи потрібно надавати якусь інформацію що є будинок в Україні?
-
В кого була така ситуація. Прийшли листи на біометрію мені та чоловікові. Та лист де є лінк щоб приєднати аплікацію до IRCC акаунта не прийшов. Спробувала приєднати через ІRСС акаунт, там де є add(link)application-пише, що за моїм запитом такої аплікації не знайдено. Спробувала вже різні способи, за паспортом, за місцем народження, за номером заявки за UCI, і ніяк не приєднує. Що робити в такій ситуації?
-
Вы номер пишите с буквой Е? Надо с буквой писать. Когда вы получили запрос на биологию? Я на маму получила 6 сентября и в тот же день добавила
-
Так ,я подавала скани
-
www.facebook.com/share/p/pMtMXrDwfVsf4TJV/?mibextid=WC7FNe
-
www.facebook.com/share/p/pMtMXrDwfVsf4TJV/?mibextid=WC7FNe