PR CUAET
-
так, в мене BGC перейшов у статус Completed й отримав P1
-
спасибо. Это кстати не первый раз когда информация в письме и в прикрепленных документах имеет разбежности, иногда серьезные
-
Я як раз не хочу виключати його повністю, а тільки з профілю. Але кажуть, що я не можу прибрати його з профілю. І це тягне за собою всі інші проблеми... А приховувати як раз нічого й не хочу
-
Дякую
-
Думаю не критично, я вводил и эту строку но они всеравно опять спрашивают адрес во втором портале...
-
Залежить від того, які саме Ваші аргументи про обставини, на підставі яких Ви просите зробити виняток для Вас, підтверджують ці фото. Це не просто фото, це докази Ваших аргументів.
-
Misrepresentation не будет но отклонят ту заявку потом и потеряются деньги
-
Нет
-
Я писала вчора про AIP letter , Мені давно прийшов АОР і запит на біометрію , я подавалась 10.11 Запит на біометрію прийшов коли я оплатила його ,це я зробила не спочатку , а після подачі
-
Комиссия.
-
cgkey ссылка
-
Друзі нарешті вночі прийшов Портал 2. Портал 1 був 18 вересня
-
Привіт, а скільки часу ви чекали на відповідь про відкриття/відмову у туристичній візі після здачі біометрії?
-
400$ в день пассивно и официально, ничего запрещенного.
-
Дают ли сейчас W.P при прибытии в Канаду?
-
Чи дають тепер WP хто приїжджає?
-
400$ в день пассивно и официально, ничего запрещенного.
-
Message from user Марина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Веду набор людей, в команду по пассивному заработку, прибыль от 150$ в день, за подробностями в лс. Совершеннолетние.
-
Для статистики: подала заявку на новий WP 16.08.2024, correspondence letter 23.09; approvement 4.10, видали на 3 роки до 23.09.2027, сам перміт ще не доїхав...
12 Jan 2024, 17:45
279001/430050
3 minutes ago