PR CUAET
-
Шукаю ліцензійного перекладача з Чеської, потрібно перекласти довідку про несудимість, бажано в Едмонтоні
-
Є. Вище дивіться вже відповідали. Шукайте звідти ви.
-
Український
-
Чи укр паспорт ?
-
National identity document це закордонний паспорт?
-
Достатньо закордонного
-
Дохід вашої сестри не впливає на цю програму. Головне це PR або громадянство
-
Чи потрібно укр паспорт додавати і перекладати? Чи достатньо закордонного укр.?
-
немає в цієї програмі ніяких спонсорських вимог. Родич надає тільки підписану їм форму, яка підтвержує ваші родинні зв'язки . Програма не має також вимог по працевлаштуванні чи стажу ні по родичу ні по заявникам. Сестра повинна бути рідною хоча б по одному з батьків. Якщо у вас одна і та ж мати - то сестра буде родичем по цієї програмі з подачей окремо для вас та окремо для вашої мати. Бо мати як dependets для дітей не виступає. Це, мабуть, може бути, якщо вона у вас на утриманні по якимось, наприклад, медичним причинам , але це потрібно прискіпливо доказувати.
-
Доброго дня . Мені потрібна довідка з Ізраїлю. Дайте підказку,пліз!
-
Чи є тут контори які займаються отриманням довідок з інших справ чи самому все робити?
-
хтось замовлял з Індонезії довідку ?
-
Дякую
-
Кому цікаво з Ізраїлю замовляв в переписці e-mail через Монреаль у консульстві, безкоштовно, тільки конверт сплачував, десь було літом два місяці.
-
Досвід. Відіслав довідку отриману з дії поштою, Калгарі-Едмонтон, отримав менш ніж за два тижні перекладену.
-
Так, я теж так зрозуміла. Почекаємо відповідь спеціаліста
-
Це ж не спонсорська програма. Грошові довідки ніби то не просят. Але може хтось поправить якщо таки треба.
-
@OstapBosak
-
Наскільки я зрозуміла, ваша сестра має ПР, ви подаєте та ваша мати подає по сестрі окремо кожний. Племінник не підходить під цю програму. Але сестра має бути рідною. Може я помиляюсь. Спитаємо у спеціаліста у цій сфері .
-
Підкажіть по цій програмі. Я в Канаді маю сестру в якої є PR і маю племіника в якого громадянство Канади. Сестра немає доходів, а племіник почав працювати на неповний робочий графік кілька місяців тому. Я працюю на фулл тайм вже 10 місяців. Питання: чи можу я податися на PR по цій програмі і включити мати як dependets яка також в Канаді, але не працює?
12 Jan 2024, 17:45
27901/467935
8 minutes ago