PR CUAET
-
Привіт, може хтось підкаже , як бути, якщо компанія надала мені reference letter, в якій помилка в назві компанії ( вони вказали не канадський філіал, а той, який в штатах зареєстрований, де я не можу працювати) і відмовляються виправити (компанія на стадії банкротства на разі). Всі інші документи (record of employment , offer, T4s) мають вірну назву , також маю окремого листа від них ще рік назад verification of employment , в якому стверджують вірну назву компанії, проте там немає responsibilities. Чи можна мені використати цей невірний reference letter + verification і пояснити додатково в листі чи це можуть зарахувати як misrep? Дякую
-
Можливо цей?
-
Має бути в кабінеті вашому
-
Ви можете просто пояснити в letter of explanation Це не місреп, але пояснити треба
-
Це лист на біометрію
-
Доброго ранку. Хто має посилання чи може підсказати який наступний етап після відправки документів по дозапиту та здачі біометрії?
-
Можете подивитися в гілці хронологія.у більшості наступним етапом йде проходження медогляду, або підтвердження старого
-
То есть новая программа expression of interest это и есть обычная Express Entry ?
-
Ні, ЕоІ ааір це не ЕЕ ААІР це провінційна програма імміграції Альберти Перейдіть в гілку Альберти : t.me/prcuaet/235356
-
Спасибо
-
в мене її було зараховано всього кілька днів, тож Ви могли і не встигнути побачити просто