PR CUAET
-
Якщо передати слот родичам треба писати консульству імейл перед подачею?
-
Так, але в посольстві нашому сказали, треба щоб до закінчення сроку було 2 місяці. А у нас до закінчення залишилося 5 місяців
-
Якщо у сина є старий паспорт, то його можна продовжити в консульстві без слоту
-
Так, але свідоцтво про народження візьміть і свідоцтво про шлюб доньки. Можуть попросити довести, що ви родичі
-
Можна
-
Дякую.
-
Мені Юлія запропонувала внести дитину у свій паспорт. Я подивилася на сайті, це можна зробити без запису у живій черзі. Тепер ось думаю чи прийме такий документ IRCC
-
Мені Юлія запропонувала внести дитину у свій паспорт. Я подивилася на сайті, це можна зробити без запису у живій черзі. Тепер ось думаю чи прийме такий документ IRCC
-
Якщо сину рідній сестрі можно? Дитячий слот, 9 років
-
Ні. Треба мати документи про те що ви прямі родичі. Двоюрідним і кумам передавати не можна.
-
Не потрібно
-
Дякую
-
Можна рідній сестрі. Її сину не можна. Пишіть лист в консульство з проханням прийняти. Якщо погодяться, то цей лист роздрукуєте і візьмете з собою як доказ.
-
Чому. Раніше можна було відмовитися якось а він би його спіймав
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка про наступне В переліку документів на оформлення паспорту від 16-ти років на сайті Консульства відсутній пункт про фото. Раніше писали що потрібно робити .. Чи потрібне фото і який розмір? Дякую
-
Не вийде. Взагалі
-
Я маю слот і хочу віддати його другу. Як це правильно зробити?
-
А за скільки часу він появиться?
-
Так давно вже фотографують на місці. Це хіба що для малечі краще мати фото готове.
-
Інфа для статистики. Подавала чоловіка на продовження WP 31 липня. Прийшло підтвердження, що продовжено до 26.09.27. Очікуємо тепер у паперовому вигляді
12 Jan 2024, 17:45
279120/446210
3 minutes ago