Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 789.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    01.01.3000
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    с вашей хотелкой только развестись. вам это уже говорили. была рекомендация не выбирать его dependent, но это противоречит инструкции и в итоге у вас все равно потом запросят эту информацию в процессе, если вы не в разводе
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Larisa Nazaruk
    wrote on last edited by
    Вітаю, при заповненні аплікації виникло питання: який термін дії вказувати на внутрішній український паспорт( він старого взірця)?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Від 5 секунд до 10 хвилин. Зазвичай якщо дорослий то програма змінює на дитячий. В багатьох випадках він може не з'явитися. Автоматично переходить на пільгові категорії громадян.
    1 Reply Last reply
    0
  • t792530396T Offline
    t792530396T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Так, мене цікавить більше, як подати інформацію про чоловіка, з яким офіційно ще в шлюбі, але по факту тут називають separated, щоб мені не треба було за нього подавати документи, оплачувати fees і нести відповідальність. Щоб таки мати шанс для мого молодшого сина і мене оформити PR без зайвих перепон
    1 Reply Last reply
    0
  • t320021730T Offline
    t320021730T Offline
    Lizaveta Novakova
    wrote on last edited by
    Кто подавался на продление пермитов и у вас было за последние 10 лет больше чем три места работы как вы добавляли инфу в файл ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t792530396T Offline
    t792530396T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Дякую, Анно, за розкладені варіанти! 1. Я не проти проплатити сама, але питання - якщо він їх не пройде, то це як вплине на нашу подачу, тобто на мене і сина? 2. Розлучитися точно не вийде до 22 жовтня. Чи дані можна змінити пізніше? 3. Брехня - взагалі не варіант.
    1 Reply Last reply
    0
  • t418220699T Offline
    t418220699T Offline
    Anhelina Taran
    wrote on last edited by
    Сподіваюсь ви скучили за інтерв'ю на YouTube 🔥 Сьогодні розбираємось: 🔥Як поводити себе з канадцями, щоб вас не звільнили? 🔥Чого слід уникати в розмові з канадцями? 🔥Стереотипи про канадців 🔥 Як безболісно стати своїм у Канаді? Буду вдячна за підтримку! Більше корисної інформації на моєму YouTube: www.youtube.com/watch?v=siQVH0wY9Jg
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    1. Вплине. Нажаль не здана біометрія/медицина або ж серйозна хвороба чоловіка це буде відмова всій сімʼї. Можливо лише з досвідченим імміграційним консультантом/адвокатом розбирати варіанти. Не знаю чи вони є. 2. Є чутки що програму можуть продовжити, але звісно гарантій нема. Дослати документи пізніше можливо, але ж на них стоятиме дата розлучення. І виходить сказати що розлучені, хоча ще ні також буде брехнею. Тут хіба писати лист пояснення що в процесі розлучення, але я такий варінт не можу радити, не впевнена в ньому взагалі. Зверніться краще до професійного імміграційного консультанта, зазвичай одна консультація це щось типу $150-200, але вам дадуть кваліфіковану, можливо креативну але надійну і законну пораду. Або віддати ці гроші чоловіку як мотивацію здати біо і медицину 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t2026599166T Offline
    t2026599166T Offline
    Serhii Hromov
    wrote on last edited by
    Добрий день. Наразі стартувала оновлена провінційна програма Альберти, де треба подати спочатку листа зацікавленості. За введеними даними у цій заявці будуть нараховані бали, з якими заявник буде знаходитись у пулі кандидатів. Так ось, у розділі «Освіта» є питання за загальний найвищий освітній рівень, а є також питання за канадську/альбертську освту, якщо це твій найвищий освітній рівень (можуть за це дати додаткові бали). Питання. Якщо я маю найвищим освітнім всіх рівнем наприклад «бакалавра», здобутого в Україні, а вкажу тільки наприклад здобутий в Альберті Trade certificate, за який отримаю додаткові бали, не буде місрепрезентейшеном, якщо я не вкажу рівень бакалавра, а тільки Трейд сертифікат? Бо раніше у всіх заявах вказував усі освітні рівні… Проблема в тому, що у бальній таблиці і заявці провінційної програми можна тлумачити питання двозначно… Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5384866536T Offline
    t5384866536T Offline
    Illia.
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Щиро дякую вашій команді за роботу. Довідку отримав дуже швидко. Дякую за пунктуальність і приємне спілкування.
    1 Reply Last reply
    0
  • t256118578T Offline
    t256118578T Offline
    N
    wrote on last edited by
    Добрий день, хтось нещодавно получав паспорт закордонний? Скільки це зайняло місяців?
    1 Reply Last reply
    0
  • t792530396T Offline
    t792530396T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Дякую, Анно! 1. Тому я й питаю, чи знає хто, чи може має досвід такої ж ситуації. Бо тут проблема не з моєї сторони, в усіх сенсах. 2. Так, буду шукати поради деінде. Дякую за розуміння!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nik
    wrote on last edited by
    Подскажите кто то из тех кто был и работал в Канаде по cuaet ,их пропускать по u4u в штаты? Или разворачивают обратно в канаду
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svit Lana
    wrote on last edited by
    Слот ловила 8 місяців. У травні цього року нарешті зловила. В липні виготовили, але не доставили. Тепер обіцяють до середини листопада довезти до Едмонтона. Виходить від місяця подачі, до отримання, якщо нічого не зміниться 6 місяців
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    У когось у ноутсах було таке? Що це значить?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1877825354T Offline
    t1877825354T Offline
    Лилия
    wrote on last edited by
    Деталей я не знаю. Зарегистрироваться в резерв плюс нужно было ещё давно. Консульство требует QR код, который нужно сформировать перед посещением.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6581277189T Offline
    t6581277189T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Да MIFI об этом как то пан Остап писал
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Khrystyna Bialiuk