PR CUAET
-
Добрий день, хтось нещодавно получав паспорт закордонний? Скільки це зайняло місяців?
-
Дякую, Анно! 1. Тому я й питаю, чи знає хто, чи може має досвід такої ж ситуації. Бо тут проблема не з моєї сторони, в усіх сенсах. 2. Так, буду шукати поради деінде. Дякую за розуміння!
-
Подскажите кто то из тех кто был и работал в Канаде по cuaet ,их пропускать по u4u в штаты? Или разворачивают обратно в канаду
-
Слот ловила 8 місяців. У травні цього року нарешті зловила. В липні виготовили, але не доставили. Тепер обіцяють до середини листопада довезти до Едмонтона. Виходить від місяця подачі, до отримання, якщо нічого не зміниться 6 місяців
-
У когось у ноутсах було таке? Що це значить?
-
Деталей я не знаю. Зарегистрироваться в резерв плюс нужно было ещё давно. Консульство требует QR код, который нужно сформировать перед посещением.
-
Да MIFI об этом как то пан Остап писал
-
Здавали TCF Québec
-
Якщо здавати TEFAQ - A2, але має бути більше 260 балів
-
если у меня новый паспорт уже с другой фамилией а старая была с девичьей?
-
Доброго дня! Хто заповнив таку анкету для виготовлення паспорту дитини до 16 років? Заповняти дані дитини чи мами? І ще питання якщо в дитини є паспорт, який закінчується в 2026 році, чи можу я його залишити, адже там діюча віза.
-
Поштою в Торонто від чоловіків не приймають зовсім. Можна терміново - це в консульстві на місці від 30 хв до 3 днів, 80 Кад. Поштою назад теж не вишлють: t.me/prcuaet/206043/318628
-
Доброго дня! Якщо у дитини два дійсних документи на різні дати, Visitor record та Work permit, то у формі IMM 008 зазначити статус одного з документів? А дати які ставити?
-
Заповнюєте дані дитини. Залишити можете, якщо в дитини один паспорт, можна мати одночасно два закордонних паспорти. Вам в консульстві дадуть відповідну заяву.
-
Удачі вам!
-
так, такий саме
-
Тоді подаватися по новому
-
А коли ви подавались, коли був аор і які були adr? І якою датою у вас цей апдейт був у трекері? Дякую!
-
Вам надо делать статус TRP , чуть выше отвечала с каким адвокатом мы работаем, вот она нам и сказала что это единственный вариант, только у мужа меньше срока остался. вы подаете на него на основе него оформляете право на работу и живёте, дается в среднем на два года
-
Всім привіт! Чи є тут хто відправляв на порівняльну оцінку документів про освіту, в МІФІ, для 2-х членів родини в одному листі? Як вам потім прийшли результати? Окремо для кожного, чи також в одному документі? Відправила в квітні всі документи для себе та чоловіка. Зараз отримала результати тільки для себе 🥲
12 Jan 2024, 17:45
279157/445555
about an hour ago