PR CUAET
-
Підкажіть по цій програмі. Я в Канаді маю сестру в якої є PR і маю племіника в якого громадянство Канади. Сестра немає доходів, а племіник почав працювати на неповний робочий графік кілька місяців тому. Я працюю на фулл тайм вже 10 місяців. Питання: чи можу я податися на PR по цій програмі і включити мати як dependets яка також в Канаді, але не працює?
-
Підкажіть будь ласка, зараз чекаю номінацію Чи варто заздалегідь підготувати довідку о несудимості ? 1. В дії треба замовляти повну довідку? 2. Якщо я за останні 10 років жив у різних країнах, з них типу також треба замовляти ? Наприклад з Китаю, чи потрібно її потім легалізувати ?
-
Для информации. Справка о несудимости из Украины через консульство. Сроки и расходы на 2-х человек. Отправляли на каждого в файле : копия первой страницы загранпаспорта, заполненную анкету/опросник ( скачать на сайте посольства, распечатать и заполнить) canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini-u-t-ch-dovidki-pro-vidsutnist-sudimostej-ta-dovidki-pro-vodijske-posvidchennya), Витяг из реестра Украины( онлайн на сайте vytiah.mvs.gov.ua/app/landing ) Money order на 40 САД/на каждого отдельно ( оформляется на почте, стоимость 8,50 САД, оплата Дебит или кэш, отправитель- ваше имя и фамилия, получатель - Embassy of Ukraine). Туда- конверт А4 XPRESSPOST , Обратно - конверт А5 XPRESSPOST,-подписанный с вашим адресом и вложенный в общий конверт. 55,86 САД оба конверта.( Покупается на почте) Общие расходы на двоих 152,86 САД Отправлено на: Consular Section of the Embassy of Ukraine, 331 Metcalfe street, Ottawa, ON K2P 1S3, Canada. Отправили 13.10.2023, получено 27.10.2023 ( 14 дней). Отправляли из Ново Скошии
-
Привіт люди, як справи? Хто знає як замовляти довідки про несудимість з Китаю, Туреччини, рф. Вдячний всім за відповіді 🙏
-
www.zaswiadczenie.pl/zaswiadczenie-krk-dla-osoby/ Через эту фирму заказывала справку из Польши. Уже с переводом на Английский и отправкой в Канаду. Может кому нужно.
-
Есть фирма которая этим занимается . Я мужу делала через фирму. Вышло где-то 75$ . А себе через знакомых -60 зл отправили оригинал сюда.
-
Дякую
-
Знайдете нок,там написано потрібно чи нв