PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста, с Виннипега слот ловить в Эдмонтон или только в Торонто можно? На паспорт
-
Неправда, якщо подаватися на біженство тоді не можна
-
Якщо я не помиляюсь то на 7777. Але краще ще дочекатися відповіді ще від когось.
-
Хто знає чи був в такій ситуації? Мій закордонний паспорт закінчується в лютому ,я хочу зараз поїхати до України та зробити новий та по ньому залетіти назад до Канади .чи можливо це зробити ?
-
Скажіть хто получить по гуманітарній документи,чи правда,що до отримання Канадського громадянства ,неможна їхати в Укр?
-
річний податковий звіт одним документом
-
В Торонто. Мені з Едмонтона відповіли, що не приймуть
-
Ще цікаво як має виглядати довідка із банку. Чи достатньо просто перелік сум, які були зараховані? Чи потрібно із максимальними подробицями у тому числі із зазначенням від кого було зарахування? Тому що укрсиббанк може надати довідку англійською із печаткою банку, але там будуть лише суми, та дата. Але також можуть надати дуже детальні але їх потрібно буде перекладати, і там не має печатки банку.
-
В новом паспорте должна быть виза.
-
Можливо, якщо буде діюча віза. Летите з двома паспортами. З новим паспортом перетинаєте кордон назад із України, а у старому показуєте візу у Канаду.
-
Привіт усім. Намагаюсь заповнити першу форму ,при виборі провінції ,де планує жити ,не дає вибрати ON, пише -must be “Quebec” for selected .. в кого такие Було ?(
-
Тут заплутався, тільки сум буде достатньо, чи не достатньо?
-
Також пробуйте ловити Оттаву, мені здалося найлегше її ловити. Потім напишете туди, шоб уточнити чи приймуть. Поки що приймали, і з Манітоби в Оттаві теж👍
-
Тільки сум достатньо буде, треба щоб було видно від кого
-
замовляйте обидва варіанти. Подасте те що на англ мові, а якщо запросять біль детальну інфу - тоді ви і на цей випадок будете готові. Гадаю що сум має вистачити якщо це буде іти в купі із податковою декларацією і всі цифри (банківські надходження та податкми) будуть сходитися
-
Мінімально 7777
-
Дуже дякую! 🙏 Так і зроблю тоді. Просто та довідка що детальна, там дуже багато сторінок, сподівався що не потрібно буде. Але згоден про всяк випадок краще мати. У Ви подавали із інформацією про то від кого надходження? Чи просто суми та дати?
-
Раніше пропускали)
-
Цікаво у кого з чоловіків виходить получати паспорт. Не можу знайти особливо людей які подалися і получили паспорт після останнього закону про мобілізацію.
-
І скільки часу зайняло від виготовлення паспорту до його доставки до консульства
12 Jan 2024, 17:45
279230/430124
about a minute ago