PR CUAET
-
Тут заплутався, тільки сум буде достатньо, чи не достатньо?
-
Також пробуйте ловити Оттаву, мені здалося найлегше її ловити. Потім напишете туди, шоб уточнити чи приймуть. Поки що приймали, і з Манітоби в Оттаві теж👍
-
Тільки сум достатньо буде, треба щоб було видно від кого
-
замовляйте обидва варіанти. Подасте те що на англ мові, а якщо запросять біль детальну інфу - тоді ви і на цей випадок будете готові. Гадаю що сум має вистачити якщо це буде іти в купі із податковою декларацією і всі цифри (банківські надходження та податкми) будуть сходитися
-
Мінімально 7777
-
Дуже дякую! 🙏 Так і зроблю тоді. Просто та довідка що детальна, там дуже багато сторінок, сподівався що не потрібно буде. Але згоден про всяк випадок краще мати. У Ви подавали із інформацією про то від кого надходження? Чи просто суми та дати?
-
Раніше пропускали)
-
Цікаво у кого з чоловіків виходить получати паспорт. Не можу знайти особливо людей які подалися і получили паспорт після останнього закону про мобілізацію.
-
І скільки часу зайняло від виготовлення паспорту до його доставки до консульства
-
Так само
-
Ви подавались з qr кодом і якщо так то з яким статусом? Наприклад, я подавався з статусом придатний і на обліку
-
І він у вас вже завершився і ви отримали портал? Вітаю! А якою датою завершено bgv? І коли ви отримали пал? І який у вас pvo? Вибачте за мільйон питань 😭
-
Зловить першим скрипт, який написали хлопці з ІТ :)
-
Я подався і отримав паспорт
-
✅ Бота перезавантажено ✅ Список адміністраторів оновлено
-
Список адміністраторів перезавантажено!
-
/reload
-
Дякую
-
Є Питания для тих ,хто подав заявки на Батьків з окупованих міст (Донецьк),відгукніться будь ласка в особисті,є питання. Дякую
-
Трохи меньше двох місяців
12 Jan 2024, 17:45
279241/445548
7 minutes ago