PR CUAET
-
Тимчасовий номер справи вам дали?
-
Всем привет! У меня вопрос по поводу водительских прав. Год назад я сдала письменный тест и получила ученические права (Learner’s Permit). Сейчас мне нужно сдавать road test, чтобы получить полноценные права. Но я собираюсь переезжать в другую провинцию и хочу узнать: нужно ли будет заново сдавать письменный тест и получать ученические права в новой провинции, или я смогу просто сдать road test и получить полноценные права там? Также могу ли я с ученическими правами водить в новой провинции?
-
Так. Ту інформацію що вже було раніше надано так і відповісти що вже надано
-
З особистого досвіду. Я вказувала статус legally separated в аплікації з описом ситуації в лое.
-
Дякую що поділились! Тобто ви не вказували законного чоловіка в 0008, як депенданта і власне ніде крім лое? А про що саме був аффідавіт?
-
НАЙМ НА НАЙМ!!! Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Неповний робочий день/Зарплата: 750$ на тиждень Повний робочий день/Зарплата: $1500 Робота з дому години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
-
Вибачте, а потрібно додавати до назв форм imm0190e та IMM0191 інформацію "Last Name - First Name – Document type - # ? Чи як є так і завантажувати? Дякую!
-
Ottawa (adult): Available slots on: 2024-10-17
-
-
так
-
-
я бы сама делала бы именно так, как вы описали. но рекомендовать в чате такое не могу, тк ссылаюсь на прописанные официальные инструкции. вы - молодец
-
Вибачаюсь, а яка країна балансує на межі війни та дефолту?
-
-
Підкажіть будь ласка чи може син 19 років летіти в Європу і повернутись назад в Канаду, якщо термін паспорта вийшов і йому поставили печатку до 2027 року і вклеїли візу також до 2027 року,тобто по подовженому паспорту?
-
Довгенько
-
Я чекала для себе апруву з 1 квітня по 20 числа вересня) то вже й не надто довго видається)
-
Погоджусь, ircc така установа що те що прокатило в одного всупереч офіційним інструкціям зовсім не факт що прокатить в інших
-
ОТТАВА 3 СЛОТА ЕСТЬ Уже 4 слота, бот показывает
-
Нема
12 Jan 2024, 17:45
279328/438222
about a minute ago