PR CUAET
-
Та якби ж я був адвокатом і знав відповідь. Почитайте відповідну гілку у цій групі, там іноді люди пишуть, що через такі "непорозуміння" у них з'являються проблеми. І ми не знаємо, скільки людей мали невідповідності і при цьому все пройшло добре. Зазвичай, якщо все добре, то про це не пишуть:) Я б написав пояснення одразу. Але це ваша аплікація і ваша відповідальність. Можливо, варто взяти півгодини/годину консультації того ж Абрамовича, він має великий досвід (це все ж таки іміграційний адвокат) і він надасть правильну відповідь. Або спитати того ж пана Остапа, він тут навіть безкоштовно відповідає у темі періодично.
-
Я виставила але їх немогли зловити значить бот якийсь зловив
-
Я зловила слот з чоловіка акаунту то показала свідоцтво про одруження і забрали копію його а за доньку думаю треба свідоцтво про народження і якщо старша то про одруження
-
Наприклад ось ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1541&top=14 . Це не офіційна «інструкція», але це є офіційна відповідь ircc чітко стосовно питання чи є separated husband депендантом. Відповідь чітка - так, допоки немає іншого common law partner або розлучення. Те що ви скинули є визначення для податкової перш за все. І нічого не каже про те чи є цей партнер dependent в питанні імміграції
-
Ок, значить ідентичне визначення, бо я один в один бачила в прикладах для податкової) але суть та сама, як написала Елена - статус так, separated, але чи dependent - теж так. Виходить вам попався розуміючий лояльний офіцер, добре що все успішно пройшло саме у вас
-
Для податкової інше визначення, це саме з пояснень щодо pr аплікацій
-
Був сьогодні в Алгонкіні, говорив з співробітницею в офісі (на West Gate). Вона дала мені код для Canoo, хоч і визнала, що система дірява. Будь-хто може заюзати замість оплати за вхід Canoo membership, вони це знають, але не сильно паряться. Їх навіть не цікавить роздрукований перміт (навіть об'ява про це на дверях висить), а тільки номер машини (який вказано під час купівлі перміту онлайн). Коротше, я типу все вірно зробив, але ніхто б колупатись не став, якби пробивали мій номер авто. Є перміт - добре. А як його оплачено, чи оплачено взагалі - то вже не важливо. Якось так.
-
Трохи заплуталась. То якщо я common law з громадянином Канади, а з попереднім чоловіком розпочато процес розлучення (як розумію за визначенням - legally separated), то я вказую чи не вказую попереднього чоловіка як dependent, non accompanying? Мені здавалось, що не треба, але чи правильно це.
-
Дякую
-
я просто у онлайн банкінгу скачав усі транзакції надходжень за необхідний період і все (у мого банка там видно від кого надходження)