PR CUAET
-
Майже рік ловили, лише у вівторок вдалось зловити слот. Тому не втрачайте надії.
-
Бувають. Зловила 17 вересня. Бачила 4 дні
-
Обидно, так?) 27 жовтня з порталом 1, а 29-31 з аором у кишені😂 Але ж нас таких знов таки не багато менше вже за тих хто еліджибиті отримав з листопада. До речі у мене останній місяць таке враження що жовтень не отримає еліджибиті поки не роздадуть портали тим хто отримав еліджибиті у квітні, травні та червні.
-
Я була в Торонто з Квебеку, люди приїхали інші з Едмонтону, бо не могли туди слот піймати. Мені не відмовили. Про них не знаю, але думаю, що мали прийняти.
-
Добрый вечер 🌆 Подскажите пожалуйста, у кого-то, кто начал ожидание с середины августа, были уже какие-то подвижки (приглашение на биометрию или по медицине) ?! Или тоже пока тишина?
-
Підкажіть, будь ласка, чи приймає Торонто з Британської Колумбії і коли викидають слоти? Дякую
-
В октябрьскую неделю подалось намного меньше кейсов чем за целый ноябрь. Получивших порталы вряд-ли сильно больше тех кто остался только с aor из октября. Мне не обидно, мне норм если у других идёт легче. Бесит зависимость от человеческого фактора, что какое-то... что хочет то и делает или не делает. И дебильная система которая даёт ему эту возможность и не даёт его достать.
-
Як щодо прогнозу коли дадуть еліджибиті?
-
если в визе указано multiple entry, то может
-
Какие здесь могут быть прогнозы 😁 на что опираться ? Случай, стечение обстоятельств, Меркурий в Плутоне😁я давно перестала их подозревать в каких-то осмысленных действиях. Прогнозов нет.
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласка, дитині 15 років і має візітор віза, питання, чи може дитина виїзжати і вʼїжджати в Канаду декілька разів? Дякую
-
Так, з Британської Колумбії були 18-го вересня у консульстві в Торонто, подавали документи на паспорта дітям за наявних 2-х слотів. На першу дитину подали в призначений час, по другому наявному слоту (на іншу дату) довелось дочекатись пока всі слоти відпрацювали та на початку прийому через живу чергу покликали подати на другу дитину. PS слоти Торонто видає раз на місяць, оголошують про це на сторінці консульства у Фейсбук.
-
Я вибачаюсь візітор рекорд
-
Хоча б на те, що коли закінчаться аплікації жовтня, яким видали еліджибиті, то вони вимушені будуть роздати залишок😌
-
А сама сила візітор рекорд після виїзду з Канади втрачається чи ні?
-
Гілка закрита для дискусій. Тут будемо розміщувати тільки інформацію про можливі слоти. Точність не гарантуємо. Хто буде тут писати зразу отримає MUTE!
-
визитор рекорд не разрешает вьезд. для вьезда нужна виза. без нее на самолет даже не посадят
-
Почему? У них подойдет ноябрь, который уже с лета получает eligibility, ему надо будет давать порталы и декабрь которому надо давать eligibility. Если бы речь шла о какой-то осмысленной последовательности, они бы закрыли по eligibility октябрь до ноября. Какие основания думать что они это вдруг сделают до декабря? Никаких.
-
Добрий вечір. Підскажіть будь-ласка чи може на один слот зробити паспорт мати собі і дитині до 14 років? Дякую
-
Скажіть хто чекає ще з березня ? Таких багато ? Бо бачу подають в серпні і отримають одразу
12 Jan 2024, 17:45
279399/445995
7 minutes ago