PR CUAET
-
Ми чекаємо з березня. Може хтось має номер телефону до живого консультанта?
-
Дуже корисний подкаст про останні новини по Гуманітарній програмі та прогнози щодо економічної імміграції. youtu.be/qhfuxiBnkvM?si=UdvQbdVLWvCmKtTi #гуманітарнапрограма #підкаст #вебінар
-
Дуже корисний подкаст про останні новини по Гуманітарній програмі та прогнози щодо економічної імміграції. youtu.be/qhfuxiBnkvM?si=UdvQbdVLWvCmKtTi #підкаст #реклама
-
15.12.23 тиша
-
Добрый день! Таке питання, якщо я заповнював аплікацію на пр ще в серпні, а подавати її буду лише зараз. В списку адрес проживання (де я живу зараз) стоять дати коли я в'їхав і остання дата ще коли заповнював аплікацію і не можна її змінити на сьогоднішню наприклад. Це якось впливає на щось? Дякую
-
Доброго дня, чи нема в когось посилання на відео/інструкцію як подовжити visitor records дитині? Лише дитині бо закінчився її паспорт. Паспорт подовжили тепер ось треба подовжити і records.
-
Добрый день ! Подскажите пожалуйста при заполнении формы DS-160 нет опции в выборе визы В1/В2 может кто то подскажет как это правильно сделать или может по другом называется ?
-
Да В1/В2
-
В трудовій книжці пишеться ранг і категорія держ службовця, на перше питання я написала свій ранг і категорію, на друге найвищу категорію А ранги 1,2,3, на третє кат Б 3,4,5, 6 ранги, кат В 6,7,8,9 ранг
-
Зазвичай не ставиться фізичний підпис(закарлючка). Там закодована інформація
-
Зробити новий, заїхати по старому, можна 2 мати
-
Подскажите, можно где почитать статистику по h&c за прошлый год?
-
Повинні мати дійсну візу. Не має значення в якому паспорті
-
Так, можна залишити телефони, годинники, гаманці
-
Дякую, що додали мене до своєї групи! Не забудьте зробити мене Адміністратором (Як це зробити), інакше я не зможу відповідати на команди. Запустіть мене в приватному чаті, щоб я міг надсилати вам повідомлення про помилки, не засмічуючи цю групу
-
Так мені відмовили, в мене закінчився паспорт я зробив новий та подав на оновлення work permit потім прийшов лист додати воєнний білет якого в мене ніколи не було , я їм написав пояснення що немає білету , потім через де який час прийшла відмова. У вас з якого приводу відмова дякую
-
Вітаю, Анно. Я так розумію, я пропустила якийсь видалений коментар, чиюсь історію, як відгук на мій запит. А можете поділитися в приватному повідомленні, будь ласка? Буду дуже вдячна!
-
Є навіть 24 листопада еліджибиті, але вони кожен тиждень беруть рандомні дати з листопада
-
Правила групи: ‼️🔴‼️ Правила чату ‼️🔴‼️ 1. Перш ніж задавати своє 1ше питання, ознайомтесь з основними шляхами імміграції на офіційному сайті Immigrate to Canada - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html 2. Більшість питань тут вже підіймалося, тому скористайтесь пошуком по сайту для отримання відповіді на своє питання. 3. Чат має розділи за направленнями, тому для свого питання використовуйте відповідну гілку. 4. Найважливіша інформація закріплена зверху чата - pinned📌 5. Всі учасники чату мають поважати один одного, за образи\перехід на особистості - mute або ban. 6. Всі міграційні консультанти, а також модератори чату допомагають на волонтерських засадах, і по мірі можливостей. Ніхто нікому ніц не винен, якщо в вас super urgent matter - можна записатися на термінову консультацію. 7. Якщо учасники ігнорують прохання зупинити спекуляційну діяльність, флуд, вихід за рамки загальновизнаного етикету і норм поведінки в гілці - буде mute або ban. По всім претензіям щодо Банів і Мʼютів - звертатися до авторів (модераторів) що його надали безпосередньо, а не писати в особисті повідомлення решти модераторів чату. 8. Заборонено флудити та писати не по темі, для цього є окрема гілка t.me/prcuaet/9273. Політичні дискусії теж в цю гілку. Порушення - warn/ mute. Подальші порушення - mute/ban 9. Офіційні ресурси по імміграції лише canada.ca і ircc.canada.ca. Посилання на будь-які інші не державні ресурси дозволено лише за умови дисклеймера що це не є офіційною інформацію чи першоджерелом. 10. За розміщення непогодженої реклами перший раз MUTEна місяць, потім BAN. Для погодження пишіть @PRCUAETUA 11. За пропозиції покупки/продажу слотів в консульство, навіть просто за обговорення будемо BANити. 12. Також давайте зберігати мир на каналі: без закликів і спонукань до мітингів, протесті, петицій, скарг і т.д. Чат має інформаційний характер. Не більше Попередження - warn/ mute. Подальші попередження- mute/ban 13. Велике прохання: давайте спілкуватися державною українською мовою. Просто з поваги до невиннозагиблих у цій клятій війні. Міграційні консультанти та модератори залишають за собою право не відповідати на питання на російські мові.
-
Доброго ранку. Подача 27.01.23 чомусь прислали 03.10.24 доза вантажити деякі форми які були вже в заявці😳. (Fee,Declaration,PDF forms) це нормальний процес? В кого було вже так.
12 Jan 2024, 17:45
279511/407959
3 minutes ago