Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    В трудовій книжці пишеться ранг і категорія держ службовця, на перше питання я написала свій ранг і категорію, на друге найвищу категорію А ранги 1,2,3, на третє кат Б 3,4,5, 6 ранги, кат В 6,7,8,9 ранг
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Зазвичай не ставиться фізичний підпис(закарлючка). Там закодована інформація
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    Зробити новий, заїхати по старому, можна 2 мати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleks
    wrote on last edited by
    Подскажите, можно где почитать статистику по h&c за прошлый год?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Повинні мати дійсну візу. Не має значення в якому паспорті
    1 Reply Last reply
    0
  • t269968359T Offline
    t269968359T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Так, можна залишити телефони, годинники, гаманці
    1 Reply Last reply
    0
  • t7166310792T Offline
    t7166310792T Offline
    PR CUAET Bot
    wrote on last edited by
    Дякую, що додали мене до своєї групи! Не забудьте зробити мене Адміністратором (Як це зробити), інакше я не зможу відповідати на команди. Запустіть мене в приватному чаті, щоб я міг надсилати вам повідомлення про помилки, не засмічуючи цю групу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anatoliy Krasnov
    wrote on last edited by
    Так мені відмовили, в мене закінчився паспорт я зробив новий та подав на оновлення work permit потім прийшов лист додати воєнний білет якого в мене ніколи не було , я їм написав пояснення що немає білету , потім через де який час прийшла відмова. У вас з якого приводу відмова дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t792530396T Offline
    t792530396T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Вітаю, Анно. Я так розумію, я пропустила якийсь видалений коментар, чиюсь історію, як відгук на мій запит. А можете поділитися в приватному повідомленні, будь ласка? Буду дуже вдячна!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Є навіть 24 листопада еліджибиті, але вони кожен тиждень беруть рандомні дати з листопада
    1 Reply Last reply
    0
  • t7166310792T Offline
    t7166310792T Offline
    PR CUAET Bot
    wrote on last edited by
    Правила групи: ‼️🔴‼️ Правила чату ‼️🔴‼️ 1. Перш ніж задавати своє 1ше питання, ознайомтесь з основними шляхами імміграції на офіційному сайті Immigrate to Canada - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html 2. Більшість питань тут вже  підіймалося, тому скористайтесь пошуком по сайту для отримання відповіді на своє питання. 3. Чат має розділи за направленнями, тому для свого питання використовуйте відповідну гілку. 4. Найважливіша інформація закріплена зверху чата - pinned📌 5.  Всі учасники чату мають поважати один одного, за образи\перехід на особистості - mute або ban. 6. Всі міграційні консультанти,  а також модератори чату допомагають на волонтерських засадах, і по мірі можливостей. Ніхто нікому ніц не винен, якщо в вас super urgent matter - можна записатися на термінову консультацію. 7. Якщо учасники ігнорують прохання зупинити спекуляційну діяльність, флуд, вихід за рамки загальновизнаного етикету і норм поведінки в гілці - буде mute або ban. По всім претензіям щодо Банів і Мʼютів - звертатися до авторів (модераторів) що його надали безпосередньо, а не писати в особисті повідомлення решти модераторів чату. 8. Заборонено флудити та писати не по темі, для цього є окрема гілка t.me/prcuaet/9273. Політичні дискусії теж в цю гілку. Порушення - warn/ mute. Подальші порушення - mute/ban 9. Офіційні ресурси по імміграції лише canada.ca і ircc.canada.ca. Посилання на будь-які інші не державні ресурси дозволено лише за умови дисклеймера що це не є офіційною інформацію чи першоджерелом. 10. За розміщення непогодженої реклами перший раз MUTEна місяць, потім BAN. Для погодження пишіть @PRCUAETUA 11. За пропозиції покупки/продажу слотів в консульство, навіть просто за обговорення будемо BANити. 12. Також давайте зберігати мир на каналі: без закликів і спонукань до мітингів, протесті, петицій, скарг і т.д. Чат має інформаційний характер. Не більше Попередження - warn/ mute. Подальші попередження- mute/ban 13. Велике прохання: давайте спілкуватися державною українською мовою. Просто з поваги до невиннозагиблих у цій клятій війні. Міграційні консультанти та модератори залишають за собою право не відповідати на питання на російські мові.
    1 Reply Last reply
    0
  • t897605217T Offline
    t897605217T Offline
    Alla Zhukova
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Подача 27.01.23 чомусь прислали 03.10.24 доза вантажити деякі форми які були вже в заявці😳. (Fee,Declaration,PDF forms) це нормальний процес? В кого було вже так.
    1 Reply Last reply
    0
  • t483777932T Offline
    t483777932T Offline
    Радж / Radzh Жоган / Zhogan
    wrote on last edited by
    Привіт всім! Шановні земляки, хто знає, підкажіть будь ласка: 4 березня, 2023 року наша сімʼя подалася на PR за Програмою «Воззʼєднання…» 1. Я сьогодні зайшов в свій аккаунт подивитися статус нашої заявки на IRCC і останнє віконце «Действіє» - НЕ АКТИВНЕ /надаю скрін-шот нижче/. Це так має бути і це нормально чи ні? 2. Чи є у мене зараз технічна можливість скачати все що я заповнював у Заявці на всю нашу сімʼю, щоб було для себе. Якщо так, то як це зробити? 3. У сина, йому зараз 6 років, через місяць закінчується паспорт, який ми подавали у Заявці по «Воззʼєднанню…» і він буде НЕЛЕГАЛ. Йому замовили новий. Вже надійшов паспорт в консульство, в Оттаві. Маємо на днях забрати. Куди і як ДОСИЛАТИ НОВИЙ ПАСПОРТ, чи спочатку треба подавати на “Visitor Record”, а потім вже досилати? ! Як зробити максимально вірно, щоб не було порушення в термінах перебування дитини в Канаді? ДУЖЕ ЩИРО ДЯКУЮ ЗА ДОПОМОГУ У ЦИХ ПИТАННЯХ!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t760330996T Offline
    t760330996T Offline
    Саша
    wrote on last edited by
    Доброго Дня 👋 интересует справка о несудимости Нидерланды ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna Kovalska
    wrote on last edited by
    Віза у старому коли закінчується? Якщо тоді, коли і паспорт - то звичайно що вас не пустять.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6732703313T Offline
    t6732703313T Offline
    Olena Kononchuk
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, на рахунок терміну дії police check якщо не заїжджати до країни. Десь бачила інформацію про те , що на момент подачі police check повинен бути виданий не раніше ніж 12 місяців до подачі. Але не можу знайти цієї інформації на офіційному сайті. 🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    это не нормально, но хорошо, что прислали запрос. могли просто 'не видеть' файлы и забить просто на них и перейти к другой заявке
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрей
    wrote on last edited by
    Зовсім тепер заплутався в цій декларації. Виходить роботодавець в самій декларації вказує тобі код свого підприємства по NAICS 2017. А в ЕОІ тобі в меню потрібно вибрати код з NAICS 2022. І вони абсолютно різні. Як тепер все таки бути?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna Kovalska
    wrote on last edited by
    Це не рандомні дати, це різні офіцери по різному опрацьовують. Ви думаєте шо всі справи на одній поличці стоять підходить такий офіцер і думає дай я сьогодні візьму з середини… ні, звісно ні, справи розподіляють, офіцери опрацьовують, дають скрізь запити, чекають на відповіді… тоді порівнюють з тим що ви дали у своїй аплікації . І так потихеньку то все рухається.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    зараз розглядають 3 січня, навряд чи вони вам могли щось прислати з питаннями, перевірте що це не шахраї. прислали емейл?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags