PR CUAET
-
Да, по тір 3 пройшов, без інгліш і великих балів.
-
Важко сказати, що не так із заявками кінця жовтня, по яких нема ніяких новин, або по листопаду, який пропустили. Але в IRCC, на жаль, є офіцери-фантоми (про це було кілька статей раніше), які вже роками не працюють в IRCC, а на них і досі розподіляють заявки. І такі заявки висять роками, часом тисячі заявок на одному такому офіцері. Від цього, на жаль, ніхто не застрахований. Можливо, якісь із заявок без оновлень попали саме такому офіцеру... Тільки ось незрозуміло, як в такому випадку діяти. Коли журналісти робили розслідування з цього приводу, принаймні вони знали номер офіцера, якому було назначено безліч справ, щоб по ньому з'ясувати щось в IRCC. Чи можна взнати, кому тебе розподілили (номерок офіцера), особливо якщо ще не було АОР? Не знаю, чи хтось має таку інформацію в цьому чаті? Можливо, @OstapBosak?
-
До Трюдо вже Андрій записувався. Я не маю такого бажання😁. Тобто по термінам програми все вірно?
-
Надо переводить на украинский'?
-
Ворк перміт / стаді перміт / візитор рекорд
-
Щось таке я собі підозрювала. Значить, офіцера можна взнати з ноутс. Вже добре. А коли отримуєш еліджибіліті - він ставить свій номерок замість імені в кінці листа
-
Та ні. На прикладі Давида замовив ноутси - пусті. Потім через день отримав еліджибиті. Нічого не втрачали, не було запиту на втрачене. Я впевнений що офіцер відкрив, прочитав і дав еліджибиті за критеріями програми. Це не требує ніяких запитів. Якщо брак чогось в аплікації тоді да. А так валяється без руху 9 місяців. Знов таки Остап наводив статистику що на пр офіцер витрачає десь 40 хвилин а не місяці і роки.
-
В мене на id реєстрація в Едмонтоні, та живу і працюю в маленькому містечку в якому є rural stream. Чи обовʼязково переробити реєстрацію щоб при подачі вважалось що я живу в тому маленькому містечку? Чи може факту що я тут працюю достатньо?
-
Це стосується тільки цього пункту
-
Я знаю.там немає нічого.а подруги моєї є.тому мені треба розібратись з цим.будемо дзвонити
-
Ніде не бачила цього. edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Можливо в Вашому випадку ці документи після подачі, десь "зависли" та ....відстали від основної заявки. Ви перед зверненням до депутата, розмовляли з агентами? Чи агенти говорили Вам, що бачать всі Ваші документи? Чи це выяснилось тільки зараз?
-
Просто на сайте посольства написано , что все документы должны быть переведены на украинский язык и заверены нотариально- если я правильно поняла
-
Це може бути співпадінням. На сайті, де замовляєш ноутс, пишуть, що замовлення нотаток ніяк не впливає на розгляд справи і це, здається, зовсім інша людина робить (не офіцер)
-
І консульство знаходиться у Канаді.
-
Ці документи видаються англійською
-
Це відповідь на інше питання
-
www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-rural-renewal-stream-checklist.pdf у чек листу немає.
-
Тобто бажано перереєструватись?
-
А чому ви хочете телефонувати, якщо просять додати чи перезаповнити форми? Навіть, схоже, новий рядочок вас у кабінет додали для цього. А до речі, як вам повідомили про те, що вам треба додати форми? Це був емейл?
12 Jan 2024, 17:45
279639/426391
3 minutes ago