PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, чи є можливість подаватися на PR через музичні таланти знаходячись вже в Канаді?
-
Підкажіть, будь ласка, як і куди наперед при основній подачі підвантвжити додаткові документи для прикладу, сертифікати з поліції які вже є на руках що б не чекати моменту, коли їх дозапросять? Дякую!
-
Це ненормально, але так як є. Я теж з чоловіком чекаю з березня. І ще декілька людей в цьому чаті чекають з березня. Одна жіночка минулого тижня таки отримала новий ВП, чекала з 26 лютого
-
Я маю на увазі ,що ні в кого першого смс немає
-
Добрый день! Скажите, пожалуйста, обязателен ли свежий медосмотр для продления WP, кто-то уже получал без него?
-
Так я теж думаю що це було співпадіння коли ноутси прийшли з еліджибиті. У моєму випадку я навіть не хочу їх замовляти. Як ми тут обговорювали ноутси корисні або після розгляду справи або під час надто довгого очікування портал 1
-
Чи нормально ,якщо в мене є тільки 2 та 3 смс ( Submission Confirmation та WP-EXT only except PGWP ) ...чекаю з березня ,подавав на себе дружину та сина разом
-
Подскажите ещё, пожалуйста- свидетельство о рождении ребенка должно быть обязательно с апостилем или нет?
-
У якій провінції ви є?
-
Додавайте в additional supporting documents.
-
Дякую
-
Спасибо
-
Так. В мене також ці дві смс
-
я розумію що не нормально чекати так довго ,але то таке... я питаю саме за смс ,побачив у що в когось є смс якого в мене немає
-
нет. действует полиси до 5 октября 2029 If you completed an IME within 5 years of submitting your new application. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.html
-
Що вони написали у відмові?
-
4 жовтня робили фото на місці, все працювало. Але як далі буде, краще мати з собою фото
-
Так, звичайно. Через вівторок кожного разу відписують тут, що зловили слоти.
-
Першого не має,напевно тому,що ви подавались на безоплатній основі.Чи ви платили за дозволи?
-
Так, при подачі від депендентів треба буде тільки заповнена форма декларація (тільки 18+) та просто вказати їх
12 Jan 2024, 17:45
279668/449403
less than a minute ago