PR CUAET
-
Ви вже створили новий аккаунт і намагаєтесь підвʼязати свою заявку до аккаунту?я теж мучалась 5 днів, але постійно не находило мою заявку. В одному з останніх питань треба вказати місто.і треба вказати місто в якому плануєте жити після отримання пр.в формах було таке питання при подачі. Може ви не звернули на це увагу, як я😊 До речі, навіть якщо у вас не вийде привʼязати заявку до аккаунту за 7 днів, то вони будуть звʼязуватися з вами через мейл, тут нічого страшного немає. Хай щастить ☺️
-
Підписуйте Написала вам в пп
-
Згодна. З іншого боку, ми не знаємо, які можливості на цьому порталі існують. Можливо, подану анкету вже не можна розблокувати. Водночас, можливо, офіцер може додати нову. Це звісно лише гіпотези, поки не отримаємо більше інфо від заявниці.
-
Спробую зробити скріни на обідній перерві). Мені самій дуже цікаво.
-
Скажіть, будь ласка, може хтось знає, чи потрібно апостиль на справку про не судимість видану в Латвії?
-
Друзі всім привіт, це Марго) Нагадую вам, що в нас можна замовити термінові довідки про несудимість з України та багатьох європейських країн🇪🇺 Також, в нас ви можете замовити наступні послуги та документи: ✅Свідоцтва про народження, Свідоцтва про шлюб/неперебування в шлюбі ✅ Відновлення та внесення в базу водійського посвідчення ✅Відновлення водійського посвідчення ✅Оформлення розлучень з-за кордону ✅ Оформлення довіреностей для України ✅ Оформлення ідентифікаційного коду ✅Продовження work permit ✅ Туристичні візи в Канаду та США ✅ Заповнення анкети на Грінкарту в США ✅ Програма U4U для українців в США ✅Переклад документів для PR 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Дякую. Підкажіть будь-ласка, а які документи ви подавали зі сторони батьків для аплікації дитини? Наприклад свідоцтво про народження, ваш WP і т.інш?
-
вы позвоните и уточните, что вашу поданную анкету видят. этого достаточно, чтобы знать, что все ок, анкета в системе и никакой покемон ее не снес втихоря
-
Коли будете робити скріншоти, можете також натиснути Download application в рядку від 27 січня? Там можна побачити усе, що ви надіслали - всі заповнені форми + документи, які додавали. Цікаво побачити, чи є там ті форми, які у вас просять дослати.
-
После получения PR можно ездить. Во время рассмотрения - крайне нежелательно
-
Смотря какая семейная ситуация и как это преподнести (+ какие документы есть). Всё весьма вариативно, нет одного жёсткого подхода.
-
Обычно MIFI, да. Но я именно квебекским этапом рассмотрения не занимаюсь, люди либо сами это делают, либо общаться со специалистом сертифицированным Квебеком. Я занимаюсь федеральной частью
-
В данной ситуации у меня все чаевые идут на отдельную карту кредитную с которой я расчитываюсь повседневно, и собственно вопрос как мне потом откладывать еще деньги на налог дополнительно или нет?
-
Спасибо заранее за ответ
-
Здравствуйте, в форме 5669 в пункте personal history, нужно ли указывать свой отпуск (например, если вылетал из страны)? Это все уже указано в форме IMM 5562 (your travels), поэтому не уверена, нужно ли это дублировать
-
Вообще нет? Там бывает электронная подпись. Плюс там часто две страницы, подпись только на одной из них
-
Спасибо большое!
-
это в контексте работы/безработы. например, если вы взяли отпуск на 4-6 мес от работы, то это можно указать. это всего лишь пример, чем может быть заполнен период, когда вы не трудоустроены. а так отпуск на неделю- месяц за счет отпускных это в travel history.
-
Все вірно!!! Дійсно то не покемон писав в моїй заявці нічого. То імміграційний консультант подає заявку на моїх батьків, і він використав мій існуючий кабінет, за допомогою імейлу. Я давала свій імейл в договорі🥹 Ця PR045 заявка моїх батьків. А вона на даному етапі не завершена))). Тому вона є initiated Ніякого заговору. Чекаємо далі…
-
По логіці - без Довідки про набуття громадянства, дитина не є громадянином України і тоді про який паспорт йде мова?
12 Jan 2024, 17:45
279757/433027
3 minutes ago