PR CUAET
-
Ну а если допустить, что у ребенка есть предыдущие 3 паспорта и идентификационный код? Вопрос тем, кто оформлял.
-
на кнопочки клацали не вы, а ваш консультант😂 хорошо, что вы добрались до истины
-
Так а Вы оформляли детский паспорт в Торонто со справкой?
-
Дитина має мати свій паспорт, у меня був вклеєний у мій паспорт, просила колишнього чоловіка-він зробив за тиждень в Україні і прислав мені.
-
Неважливо де у вас кошти зберігаються, ви винні їх показати в звіті. Чи буде у вас податок до сплати і який,то треба вже детально дивитись. Сплата податку за 2025 рік буде до 30 квітня .
-
Ну припустимо, що оформляла, які питання такі і відповіді. Успіхів.
-
Написав вам в особисті
-
Медогляд дійсний 5 років,а недавно читала начебто до 2029 року,можу помилятися
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, як вказується селище міського типу на англійській в анкеті? Наприклад, смт. Слобожанське
-
Хорошо , благодарю
-
Не приїхали, а отримали візу
-
Я візу отримала після 4 лютого 2024 року.В Канаду ми прилетіли по робочій візі ще до війни.В мене стара закінчувалась і я робила нову.Але мені прийшов лист щоб оплатити.
-
Представляю это: - Алло сышишь офицер, на! АОР есть? А если найду ? 😁😁
-
Slobozhanske township
-
Добрый день, кто знает обязательно ли крепить Украинский паспорт помимо загран если ранее я его крепила для визы куает? Или это не обязательно для программы воссоединения семьи украинцев?
-
Безоплатне стосується тих хто отримав першу візу поCUAET і прилетів в Канаду. І це не ваш випадок
-
Добрий день. Для статистики 13.11.2023 - подали документы 14.01.2024 AOR 15.06.2024 запрос на біометрію 28.09.2024 - прийшов мейл с проханням уточнити канадську хісторі (чим займався головний аплікант з моменту приїзду). Ми зразу відповіли. 03.10.2024 - прийшов мейл- іледжибілиті. "Формально ви відповідаєте вимогам програми".
-
Дякую! Це точно? Пробачте...
-
У 5669 у адресах street and number це тільки назва вулиці і її номер, чи ще номер квартири(дому)?
-
надо видеть контекст. обычно street + number это #дома
12 Jan 2024, 17:45
279783/441538
3 minutes ago