PR CUAET
-
Дякую! А якщо дружина громадянка Канади і виступає зв'язком, то її не потрібно вказувати, вірно ж?
-
Я пересек границу месяц назад, 1.5 года в Канаде
-
Доброго вечора Може хтось скинути форму IMM 5283 З сайту скачати не вдається Вже все перепробувала Дякую за відповідь)
-
У кожного нотаріуса і в кожній країні є свої нюанси, свої обов'язкові фрази. У Канаді це форма IMM 5604 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5604.html
-
Фрази з канадської декларації перекладіть і включіть всеукраїнський текст.
-
Бланк на англійській мові. Нотаріус не буде завіряти цей бланк без перекладу. Це можна подати без завірення нотаріусу українського. А я мала на увазі інше - деяких поросять надати від батька завірену нотаріусом заяву на те що він не проти якщо його неповнолітня дитина буде отримувати пмж іншої країни. Це як ми надавали від руки написане розрішення від батька на вивіз дитини за кордон до Канади, завантажували це в систему на візу Куает.
-
Фрази, що є в канадській декларації, включіть обов'язково. Далі нотаріус повинен знати, в нього мають бути зразки, бо в Україні є обов'язковим посилання на якусь статтю, здається 6, точно не пам'ятаю. За що Ви платите нотаріусу? Просто я робила в рф, вони зробили згідно з їх законодавством, але на моє прохання включили фрази з декларації в Канаді.
-
Скачуйте тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides.html Якщо не відкривається, перевірте версію Adobe Acrobat - не нижче 10-11
-
Коли форма не відкривається, там пишуть рядок з вимогами до програми. Якщо у Вас немає відповідної програми, Ви нічого не вдієте. Не можна надягнути футболку S, якщо Ваш розмір XXL 😊 Шукайте комп'ютер, де є нова версія. Встановлюйте нову з Інтернету - варіантів багато.
-
Підкажіть, будь-ласка, якщо дитині(16 років) потрібно продовжити і стаді перміт і ворк перміт, то це будуть окремі заявки? І коли обираєш study, то воно питає чи є лист з навчального закладу. А вона ж просто в школі вчиться, тому листа не має. Чи моде потрібно просто візитор, а потім окрему анкету на ворк? Я трохи заплуталась що обирати