PR CUAET
-
Я пам'ятаю в мене вдалося змінити. Треба відредагувати основну інформацію про себе здається вгорі в правій стороні була ця опція
-
Слышала такое. Но ребенок родился не в Украине и есть процедура получения определенных документов. И хоть пишут, что даже если оба родителя украинцы, нужно только перевод Свидетельства о рождении, на практике консульства просят изначально получить Справку о присвоении гражданства и потом на основании этого все остальные документы. Но опыт у всех разный.
-
Супер, спасибо.
-
Вибачте, але напишу. Сумно, коли в консульстві спостерігаєш таку картину: викликають прізвища, а людини немає. І така людина не одна...Навіщо ловити слот і не приїжджати? У деяких людей паспорт вже практично на межі дати дії закінчення і людина не може спіймати слот, бо хтось ловить слоти для чого, незрозуміло.
-
На Ваше ім'я (мами, яка подає документи)
-
Message from user Анастасия Малова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Eсть пpeдложение по coтрудничеству . Пoлyчайте пaccивно от 300 $ в дeнь . Заинтерecoвало - пишитe
-
Message from user Кристина Конорвальцева has been removed because this user is in spam list (???)
-
Реальная Тема 280+ $ в день ( С телефона или ПК ) 2-3 часа в день занятость Пиши + в ЛС за подробностями
-
Всім вітання. Питання трохи не про WES, але близько. Через скільки часу, після створення заявки в Апостилі, вам виставляли рахунок для оплати і процес починався? Я створила заявку 17 вересня, ще не побачила рахунку. «Спеціаліст» Апостилю робить помилки, не відповідає на листування по пʼять днів, пропускає важливу інформацію. Це в них така норма, чи змінювати спеціаліста , чи анулювати цю заявку і створити нову? Буду вдячна за конструктив і якщо поділитися своїми строками з Апостилем.