PR CUAET
-
Можливо і розглядають листопад, але все підряд, а як попало. Не має там ніякої послідовності. Моє припущення було- вони як пілот роздали першим, а тепер женуть АОР. Надіюсь потім повернуться до розгляду. Бо наразі перший тиждень з PR, а далі- купа без еліджібіліті.
-
Он звонит от имени депутата и с разрешением от сестры
-
Добрий день. З його документами (паспорт/свідоцтво про народження та SIN номером) звертайтесь до відділення Вашого банку. Також треба надати документи батьків. Відкриваєте RESP рахунок. Не забудьте повідомити, що бажаєте отримати грант від федерального уряду/провінції. Можете зразу там оформити автоматичне відрахування з Вашого дебетного рахунку на рахунок RESP Вашої дитини. Якщо у Вас є ще діти з отриманим ними SIN номерами, є можливість відкрити груповий RESP рахунок. Цими коштами, такого разу, може користуватись кожна дитина з групи.
-
Просто різні офіцери розглядають - хтось працює швидше, а хтось повільніше. Тому одні вже до січня дійшли, а інші ще листопад розглядають. Ну і кейси у всіх різні. Довго розглядають ті, де заявник чи члени його сім’ї сиділи, служили або мають подвійне громадянство.
-
Ну оправданий можно найти кучу. А у людей стрес и уже начали подавать повторно аппликации
-
Хто знає, якщо відмовлено листа з документами на чайлд бенефіт поштою, чи зʼявиться ця завка в особистому кабінеті? Чи тільки якщо електронно подаєшся?
-
‼️Оттава хто хоче, тільки що відмовилась від слоту на 21 листопада. Слот на особу після 16 років
-
Де ж та клавіша “еdd”… Може, “edit”… В мене теж не пускає далі, бо пише, що вже відповідальні за дитину.
-
Ottawa (kids): Available slots on: 2024-11-21
-
Я ищу заявку с 23 мая. О чем вы говорите. Что каждый раз не правильно. Мне некогда вам что-то доказывать. Ситуация на Яву
-
Ottawa (kids): Available slots on: 2024-11-21