PR CUAET
-
Підкажіть, куди прикріпляти документи і пояснення, якщо прийшов дозапит на документи (форма військової служби і медтест). У відповідь до листа чи через вебформу? Бо у листі не написано
-
🍁🏠📝Що робити, якщо ви змінили адресу та очікуєте на новий перміт _________________ 📢Що слід робити? Якщо ви очікуєте на новий імміграційний документ (віза, дозволи на роботу/навчання тощо) і змінили адресу, необхідно терміново повідомити IRCC, щоб уникнути втрати важливих документів. ⏰Коли сповіщати IRCC? Якщо є можливість, краще повідомляти про зміну адреси заздалегідь, щоб уникнути затримок у процесі отримання документів. 💡Як це можна зробити? 💻Оновіть адресу через IRCC Webform: URL: secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1 У формі зазначте номер своєї заявки та вкажіть нову адресу. Проте відповідь може зайняти багато часу. 🛜 Використати кризову форму (Crisis Web Form) — якщо у вас є екстрена ситуація, що вимагає швидшої обробки, цей варіант може прискорити процес. URL: secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis 📨 Оформити переадресацію через Canada Post — це дозволить вам отримувати листи на нову адресу, навіть якщо IRCC ще не оновило вашу адресу в системі. Можна зробити онлайн. Mail Forwarding: URL: www.canadapost-postescanada.ca/cpc/en/personal/mail-forwarding.page ☎️ Спробувати зателефонувати на гарячу лінію IRCC — хоча додзвонитися складно, це теж варіант. Важливо бути наполегливим і спробувати в різні години. Номер : +1 (888) 242-2100 📝Оновлення через GCKey або ваш обліковий запис в порталі IRCC: Якщо ви створювали обліковий запис для подачі заявки, оновіть інформацію безпосередньо в ньому. ✅Перевірка статусу заявки: Постійно слідкуйте за статусом вашої справи, щоб переконатися, що всі зміни збережені. 🍁🍁🍁 Ці прості дії допоможуть вам уникнути втрати важливих документів або затримок у процесі. _________________ Пост: www.instagram.com/reel/DA1BasjpWoK/?igsh=ZW5iZndwd202dmhq #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #українцівканаді🇨🇦🇺🇦 #ukrainecanada
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, якщо я, наприклад, викладаю індивідуально онлайн іноземну мову, дохід за рік до 5 тисяч. Це теж не оподатковується? Чи я повинна вказувати це в декларації? Чи як робити правильно? Заздалегідь дякую 🙏
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️ 🍂Що робити, якщо ви змінили адресу та очікуєте на новий перміт (Текст під відео)
-
Подскажите если кто уже получил или находится в работе - нужно ли сканировать вообще все страницы паспорта подряд ? Или достаточно основной и канадской информации ?
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️ 🍂Що робити, якщо ви змінили адресу та очікуєте на новий перміт (Текст під відео)
-
У вас ещё операторы нормальные попадаются. Летом я звонила сидели дети студенты. Советы давали, то технические проблемы надо заново, то ждите, …
-
Доброго дня!р чи є тут хтось, хто може допомогти зробити другий паспорт України?
-
Напишите потім чи все вийшло
-
Навіщо вам фірма? Головне зловити слот в консульство, а всі заяви ви вже напишете на місці.
-
Дякую, так і зробила, але мала сумніви. Подавалися 12 листопада.
-
Ответом на письмо.Вы когда подавались?
-
Незнаю Я робила через edit і все окей написано що аплікація подана в процесі чекати
-
Чи є контакти фірми, яка може все правильно зробити
-
DHL то лотерея. Мій паспорт тільки три тижні не могли передати в DHL. А ще два тижні лежав в консульстві в мішку чекав реєстрацію в системі. А сама доставка то тиждень