PR CUAET
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️ 🍂Що робити, якщо ви змінили адресу та очікуєте на новий перміт (Текст під відео)
-
У вас ещё операторы нормальные попадаются. Летом я звонила сидели дети студенты. Советы давали, то технические проблемы надо заново, то ждите, …
-
Доброго дня!р чи є тут хтось, хто може допомогти зробити другий паспорт України?
-
Напишите потім чи все вийшло
-
Навіщо вам фірма? Головне зловити слот в консульство, а всі заяви ви вже напишете на місці.
-
Дякую, так і зробила, але мала сумніви. Подавалися 12 листопада.
-
Ответом на письмо.Вы когда подавались?
-
Незнаю Я робила через edit і все окей написано що аплікація подана в процесі чекати
-
Чи є контакти фірми, яка може все правильно зробити
-
DHL то лотерея. Мій паспорт тільки три тижні не могли передати в DHL. А ще два тижні лежав в консульстві в мішку чекав реєстрацію в системі. А сама доставка то тиждень
-
Враховуючи вік вашої дочки, ви очевидно подаєтеся на стаді перміт для школи. Опція co-op work permit - це для студентів універів, які мають co-op в своїй навчальній програмі - це типу робота-стажування по спеціальності - тоді при подачі на стаді перміт можна паралельно зразу ставити галочку, що вам буде потрібний і co-op work permit. Ця опція для стаді перміту для школи недоступна. Вам треба подаватися окремо на стаді перміт і окрему аплікацію на open work permit.
-
Привіт! Підкажіть, чи багато тих, хто отримав eligibility в лютому-квітні і ще чекає на portal1?
-
Так, щось таке…