PR CUAET
-
Там же вони придумали, що знятих з обліку їм забагато, і треба щоби був "виключений" з обліку щоби було у військовому квитку написано. Знятий і виключений це типу дві різні речі наче як.
-
Підкажіть, будь ласка, як до них додзвонитися якщо автоматичний голос просить номер заявки а в мене його немає
-
Запитання до чату: Скільки по часу +- доставлявся готовий паспорт до Канади?
-
Так - обов’язково треба для дитини віза. Якщо ви в Польші - то звідти і подаєте аплікацію на звичайну візітор візу. Можете ще прикріпити лист-пояснення, що в батьків є візи по програмі CUAET. Моі знайомі очікували на візу в Польші приблизно до 3-х місяців.
-
Написано у самому квитку виключений Але також у нас є знайомий з хворобою серця, який був виключений також, але після встановлення його попросили пройти знову, тому що загубили документи. На новому ВЛК вже ніхто не слухав про хворобу серця
-
Вітаю ! В декларації ви вказуєте та це є об'єктом оподаткування податком на доходи. Щодо GSt /HST ви не кваліфікуєтесб по обсягу.
-
Ваша, то то у вас козирний квиток, бо я свій ще в 2008му отримав і тоді то все ще не вигадали
-
27.10. в пʼятницю за ці дати вже роздавали portal 1, але не мені )
-
ну я ось думаю чи вже пора переживати, чи я не один такий
-
дякую, дуже на це сподіваюсь
-
6 міс без одного тижня
-
Я залишаю те, що вмістилося, а інше в LoE