PR CUAET
-
Спасибо большое! А то я с письмом разобралась, а когда открыла форму, немного зависла. Спасибо 🙏
-
Понимаю, так же))) кучу времени убила на подготовку тоже. Очень надеюсь, что не зря 😁
-
Підкажіть, хто знає. Перед сабмітом почав сумніватись Я забираю маму, тато не їде, але тата я додаю все одно як залежну особу (dependant). Правильно? У мами є ще донька, це моя рідна сестра, яка також не їде, і в неї є діти. Вони є онуками для моєї мами, але не залежать від неї (від бабусі). Питання: чи потрібно десь вказувати цих онуків? У мене також є діти,які теж є онуками і не залежними від бабусі і чи їх треба десь вказувати? Дуже дякую!
-
Дуже дякую
-
Всім привіт! Хто подавався останні дні, які там вже номера заявок, дуже цікаво скільки вже заявок є)
-
Спасибо. Вам тоже удачи. Я очень надеюсь до Рождества поставить точку 😂 Знаю, что я максималистка, но хочу доказательств насобирать побольше, чтобы уже наверняка 😂 По сути, каждое своё слово стараюсь подтвердить документами. И понимаю, за что консультанты берут такие деньги 😊
-
Добрый день! Кто то сталкивался с заявкой от лица 16 летнего (до 18) без родителей ? Есть формы требующие, например, заполнение с 18 лет. Выходит что 16 летний и есть основной апликант
-
что-то я не видел такого варианта, где такое можно выбрать?
-
Просто всі пишуть що спочатку потрібно продовжувати вп а потім візу, ви вп продовжували чи він у вас так і був до 27го року?
-
І як, дали номінацію?
-
Уверена, всё получится и всё будет так, как должно быть ❤️
-
Вітаю. Підкажіть будь-ласка, якщо мій родич приїде до Канади 20 жовтня, щоб податися на PR за цією програмою. За правилами програми має бути якийсь proof of valid status in Canada - Work Permit. Наскільки знаю, зараз в аеропорті його не видають, тільки онлайн. Але в нас немає часу очікувати його. Чи можна отримати в аеропорту Visitor Record? Дякую
-
Ви часом не знаєте який графік видачі паспортів?
-
Есть такое там. Я не помню где именно это было. Где-то в разделе входа, переведите на русский язык в браузере. Так как я воспользовалась этой функцией, оно мне сейчас не показывает…предлагает выйти и заново зайти. Я этого делать не буду, потому что сама искала долго😁 Там будет функция верификация через документы и сгенерированную сетку паролей