PR CUAET
-
Не основний аплікант може бути: аутлендером або інлендером. Аутлендер отримує ecoPR поштою, який не дає статус PR, а є підставою для його отримання на кордоні. Також він отримує запит на вклейку імміграційної візи яка дасть прилетіти в Канаду. Інлендер має повертатись в Канаду на етапі порталів, підтверджувати присутність і тоді вже процес піде далі. Як і для основного апліканта.
-
да, у меня альберта. я звонил в CRA, у них нет ещё информации обо мне. нужно было поменять адрес выплат. сказали что нужно докрепить нужную информацию и отправить письмом в CRA
-
Тобто, я можу надіслати заявку на ВП і не чекаючи рішення по ньому податися на продовження візи?
-
Дякую за відповідь. Ні, не збирається залишатись. Їде додому. Але чи відсутність Work Permit не буде перешкодою для отримання PR за цією програмою? Що можно показати замість цього?
-
Дякую дякую🌼, І я так розумію, що Едмонтон Манітобу не приймає?
-
Дуже дякую!
-
В кінці вересня була пряма трансляція у фейсбуці працівників консульства Торонто, вони сказали, що можна будь де зробити паспорт. Але по факту Манітобу не приймають в Едмонтоні
-
Питання наступне. Маю work permit- працюю. Хочу вступати в інститут. 2 роки навчання, Мені потрібно створювати аплікацію на отримання Study permit?
-
Оновите по факту оновлення. Наприклад якщо сьогодні ви стали Associate Director, а не Manager (хоч hr не надали ще документів) - ставите сьогодні, навіть якщо документи надішлють через тиждень. Але ж тоді в тих документах дата початку на новій посаді має бути сьогодні також. Якщо ви отримаєте ІтА, але оф ще не перейшли на нову посаду, а перейдете вже після отримання ІтА - просто слід сповістити в веб формі & надати новий reference.
-
Зрозуміла, дякую! Ще такий момент. Мені система вже додала балів, хоча до повних 2 років ще залишився місяць. Я розумію, що подавати тільки як тільки доберу достатньо днів, але чи не буде це якоюсь проблемою в моєму випадку через зміну позиції? Особливо якщо це буде після ita. (Нок підходить під ее)
-
Это тоже так