PR CUAET
-
Мені сказали здавати медицину по новій,хоча я здавав її у 2022.
-
Скажіть будь ласка,хтось підкріплював докази до пояснюючого листа щодо попадання ракет в населений пункт де проживали? Не знаю як правильно це зробити, чи треба зробити посилання на інформацію, чи можливо скріншот. Буду дуже вдячна!
-
привіт! якщо у аппліканта батьки deceased, чи потрібно додавати свідоцтва про їх смерть? чи це не обовʼязково
-
Дякую ! Онтаріо . Батьки присутні а мають WP
-
Як довго Ви чекали на продовження візи?
-
Виплати лише для тих, хто вважається резидетом канади з точки зору податків. Для громадян так само.
-
Я жду с 16 сентября
-
На нову візу 3 місяці
-
Та да. Будем ждать 3 года.. пока паспорта не по заканчуються… бо слоты словить не реально
-
А в моєму випадку було так: віза в старому паспорті до 2026, нинішній WP - до 2025, подав на нову візу у новий паспорт - дали до дня закінчення WP (2025) 😞😞
-
24 октября не считаем это аж 6 дней разницы, а есть кейсы в 3 днях уже давно с картами на руках, а нас даже не открывали😁 Звиздец просто.
-
Цікаве питання, виходячи з того факту що нову візу дають на строк валідного статусу в Канаді на момент подачі (якщо людина вже в Канаді)... Хоча наприклад
-
Ukrainian Family Reunification
-
UPDATE Подача 24 жовтня 24 листопада aor і запит на оплату відбитків пальців 20 лютого запит на здачу biometrics 22 лютого здача biometrics 27 лютого медицина зараховано 20 березня eligibility passed і запит на документи 22 березня все було відправлено до ircc 11 вересня portal 1 офіс 28 вересня portal 2 7 жовтня - eCOPR Чекаємо на картку Монреаль офіс який видав Аплікант один мама 51 рік, подача у Онтаріо
-
2-6 тижнів, зазвичай до місяця приходить
-
Так.. А дали доречі робочу, хоча навіть номер аплікашки починався із V..
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html 20 місяців в середньому на сьогодні, якщо ви не в Квебеку
-
t.me/petstocanada
-
Коли ви подавались
-
Ви подавались на visitor visa?
12 Jan 2024, 17:45
Post 280588 of 384839
about a minute ago