Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 920.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Усім привіт. У компанії CELPIP.pro з’явилося декілька місць на уроки по CELPIP та IELTS з професійними викладачами. Вони офіційні партнери Prometric по підготовці до тесту і вже допомогли більше ніж 35 учням отримати бажані бали. Пропонують індивідуальні чи парні уроки адаптовані під ваш рівень мови та ваші персональні слабкі сторони. Разом з уроками ви також отрумуєте доступ до практичних тестів які коштують близько $300. Записуйтесь через Телеграм @garinalek чи форму на сайті celpip.pro/ #реклама #celpip.pro #garinalek
    1 Reply Last reply
    0
  • t579938696T Offline
    t579938696T Offline
    Олеся 💛
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t382480276T Offline
    t382480276T Offline
    Sveta
    wrote on last edited by
    Чек лист есть в файлах чата
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Усім привіт. У компанії CELPIP.pro з’явилося декілька місць на уроки по CELPIP та IELTS з професійними викладачами. Вони офіційні партнери Prometric по підготовці до тесту і вже допомогли більше ніж 35 учням отримати бажані бали. Пропонують індивідуальні чи парні уроки адаптовані під ваш рівень мови та ваші персональні слабкі сторони. Разом з уроками ви також отрумуєте доступ до практичних тестів які коштують близько $300. Записуйтесь через Телеграм @garinalek чи форму на сайті celpip.pro/ #реклама #celpip.pro #garinalek
    1 Reply Last reply
    0
  • t579938696T Offline
    t579938696T Offline
    Олеся 💛
    wrote on last edited by
    Якщо я хочу подати щоб мій скор переоцінили ?) чи може бути менший бал? 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irine Gurz
    wrote on last edited by
    Додам, що: 1. Заходити важливо з двох девайсів з різницею у часі, бо кожні 25-30 хв система вас викидає. І якщо це припаде на виставляння слотів, то ви нічого не зловите. А так поки один викинуло, у вас 100% працює інший. У мене працювало навіть з різних браузерів на одному девайсі, 2. Але краще входити на двох різних девайсах і припахати на це двох різних людей😎. Якщо маєте дитину, яка грає в ігри-бінго, вона допоможе вам подвоїти шанси зловити слот. 3. З ноута ловити легше. 4. Також очей не спускати з чату Слоти(можливі дати та години), його треба відкрити на окремому девайсі і тримати перед очима. 5. Також допоможе тим, хто ніколи дати не бачив, зайти на США, для прикладу, і подивитись як то воно виглядає, коли слоти є. Потренуйтесь зараз взяти собі слот, щоб ви на автоматі знали що за чим натискати. Бо коли вони зв'являться, у вас будуть секунди. Відмовитись ви завжди можете. ⭐Хай щастить цього разу зловити слот👍
    1 Reply Last reply
    0
  • t579938696T Offline
    t579938696T Offline
    Олеся 💛
    wrote on last edited by
    Виходить ось цих три форми я повинна отримати від роботодавця?) дякую дуже за відповідь❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t756628689T Offline
    t756628689T Offline
    Mariana Ivanovna
    wrote on last edited by
    Була того тижня і цього буду без підтвердження ніхто навіть подивитися не хоче чи є паспорт.Подрузі прийшов а нам ні подавали в один тиждень.
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    І декларацію
    1 Reply Last reply
    0
  • t654680181T Offline
    t654680181T Offline
    Ольга Кравчук
    wrote on last edited by
    Тільки після того, як з'явиться статус - прибув.
    1 Reply Last reply
    0
  • t445529949T Offline
    t445529949T Offline
    Anna Fedorova
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, Подскажите, пожалуйста, С отцом детей в разводе и он дал нотариально заверенное разрешение, что разрешает получить PR детям. Форма 5604е - Declaration From Non-Accompanyng Parent должна быть подписана нотариусом. Могу ли я принести канадскому нотариусу украинское разрешение с официальным переводом, и он подпишет форму 5604е? Благодарю заранее
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Через gc кабінет коли отримаєте номер аплікації та залінкуєтеу кабінеті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mr Awesome
    wrote on last edited by
    Вище хтось писав що на етапі eio application не потрібно завантажувати документи. Це правда?
    1 Reply Last reply
    0
  • t395092636T Offline
    t395092636T Offline
    Vlad Zhelezniak
    wrote on last edited by
    🔁🔁🔁микроапдейт Я подал запрос на получение выписки от иммиграционщиков, Access to Information and Privacy (ATIP) / GCMS Information Request. Пришел ответ, который я прочитал как "у вас всё ок, а вот что делать с мужем который остается в Украине и не может пройти медосмотр - это на усмотрение офицера, у нас решения пока нет" Предыстория и обновления - в этом же чате, искать по символу 🔁 либо часть есть по линку t.me/prcuaet/1783/128421
    1 Reply Last reply
    0
  • t1124593022T Offline
    t1124593022T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Так мудро , дякую Буду чекати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Навіщо вам номер? Якщо вам буде дуже потрібно в черговий раз дізнатися що вашу заявку бачуть знову вистачить uci. Вам нужен номер справжній а він буде на новий рік. До цього моменту просто чекати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mr Awesome
    wrote on last edited by
    Документи потрібні лише коли оберуть профайл для подальшого розгляду?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liudmyla
    wrote on last edited by
    10 років після отримання ПР чекає? А ви теж через Квебек на цю програму подалися?
    1 Reply Last reply
    0
  • t320021730T Offline
    t320021730T Offline
    Lizaveta Novakova
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.