PR CUAET
-
Так
-
Підкажіть будь-ласк. Сину паспорт прийшов, а дочці ні. Подавала в один день. Це ще не рознесли чи буде наступного разу вже? А коли настуний раз? Всім дякую
-
Так
-
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста как правильно поступить. При подаче на CUAET ошибочно указали даты рождения и смерти отца мужа. Визу муж получил. Сейчас заполняем доки на воссоединение семьи. В анкете указывать те же даты что и в CUAET или все таки правильные?
-
У листі адреси не вказано. Тож я в гуглі шукаю. Ось видає що є 2 установи.
-
Спасибо за моральную поддержку 🙏Ваши слова да до бога 🙏
-
Це консульство при посольстві
-
Скажіть будь ласка, хто знає. Якщо в мене слот в Оттаві, у листі написано "(м. Оттава) Посольство України в Канаді" мені що в посольство треба йти? Це ж начебто консульська справа.
-
Так і я впевнена що таких як ви ще сотні , тому така велика кількість заявок, про то писали сьогодні , бо наразі її можуть подати всі , навіть хто ще немає необхідних документів
-
В ЕЕ не треба жодних спеціальних декларацій. Що треба для підтвердження канадського стажу: - Reference letter відповідно до вимог IRCC - головний документ Додаткові документи; - перший і останні paystubs - t4 - оффер - контракт
-
Вітаю! З мого досвіду дуже хочу порекомендувати художницю Олю @sol_ka. Вона два роки назад тут у Канаді відкрила власну домашню типографію і має авторський творчий проект ☺️ Знаходиться в Едмонтоні, але поштою надсилає по всій Канаді посилки. Свої авторські малюнки вона самостійно друкує на різних кухликах, термосах, термогорнятках. Також робить листівки, стікери для машини, футболки, кофтини, блокноти ❗️ Також окрім моїх малюнків у неї можна замовити ваш друк: візитівок, запрошень, комерційний друк вашого лого тощо. Також будь-які написи на вищевказаних виробах. Принти всі якісні,використовую термодрук. Він живе доки буде існувати сама річ🧡 НА ВСІХ ВИРОБАХ ВОНА МОЖУ ДОДАТИ ВАШ НАПИС, що зробить подарунок персоналізованим 🖌️Також у неї можна замовити індивідуальний малюнок, потім його надрукувати на виробі або вона може зробити класний стильний мерч/рекламну продукцію (візитівки,брошури, стікери, тощо) 🖌️ Ще вона малює Повноцінні Картини їх можна замовити будь-якого розміру. Та декоративні тарілки на стіну з ручним розписом. ⭐️ СТВОРЮЄ УНІКАЛЬНІ СВІЧКИ 📦 ДОСТАВКУ РОБИТЬ ПО ВСІЙ КАНАДІ Canada Post. Ціни на продукцію різні від 10$ і ВКАЗАНІ НА САЙТІ ТА У ІНСТАГРАМ У РОЗДІЛІ «PRICE» Її соц мережі: 🌻 САЙТ www.artspacesol.ca 🌻Instagram майстерні у Канаді 🇨🇦 instagram.com/artspacesol_canada?igshid=YmMyMTA2M2Y= 🌻Instagram особистий (можна писати з приводу малюнка/співпраці, тощо) instagram.com/olka.solka?igshid=YmMyMTA2M2Y= 🌻Facebook Artspacesol Canada