PR CUAET
-
В ЕЕ не треба жодних спеціальних декларацій. Що треба для підтвердження канадського стажу: - Reference letter відповідно до вимог IRCC - головний документ Додаткові документи; - перший і останні paystubs - t4 - оффер - контракт
-
Вітаю! З мого досвіду дуже хочу порекомендувати художницю Олю @sol_ka. Вона два роки назад тут у Канаді відкрила власну домашню типографію і має авторський творчий проект ☺️ Знаходиться в Едмонтоні, але поштою надсилає по всій Канаді посилки. Свої авторські малюнки вона самостійно друкує на різних кухликах, термосах, термогорнятках. Також робить листівки, стікери для машини, футболки, кофтини, блокноти ❗️ Також окрім моїх малюнків у неї можна замовити ваш друк: візитівок, запрошень, комерційний друк вашого лого тощо. Також будь-які написи на вищевказаних виробах. Принти всі якісні,використовую термодрук. Він живе доки буде існувати сама річ🧡 НА ВСІХ ВИРОБАХ ВОНА МОЖУ ДОДАТИ ВАШ НАПИС, що зробить подарунок персоналізованим 🖌️Також у неї можна замовити індивідуальний малюнок, потім його надрукувати на виробі або вона може зробити класний стильний мерч/рекламну продукцію (візитівки,брошури, стікери, тощо) 🖌️ Ще вона малює Повноцінні Картини їх можна замовити будь-якого розміру. Та декоративні тарілки на стіну з ручним розписом. ⭐️ СТВОРЮЄ УНІКАЛЬНІ СВІЧКИ 📦 ДОСТАВКУ РОБИТЬ ПО ВСІЙ КАНАДІ Canada Post. Ціни на продукцію різні від 10$ і ВКАЗАНІ НА САЙТІ ТА У ІНСТАГРАМ У РОЗДІЛІ «PRICE» Її соц мережі: 🌻 САЙТ www.artspacesol.ca 🌻Instagram майстерні у Канаді 🇨🇦 instagram.com/artspacesol_canada?igshid=YmMyMTA2M2Y= 🌻Instagram особистий (можна писати з приводу малюнка/співпраці, тощо) instagram.com/olka.solka?igshid=YmMyMTA2M2Y= 🌻Facebook Artspacesol Canada
-
Всі подорожі потрібно вказувати.
-
Тобто хоча лист каже іти до посольства треба іти до консульства 🤷♀
-
331 Metcalfe St 310 Somerset St W
-
Це мабуть у кого який первинний діагноз був. Люди ж з різним здоровʼям приїхали. На сифіліс, гепатити, спід - вони у всіх кров брали, і флюорографію всім робили …
-
На почту написала - не ответили. Буду звонить. Спасибо.
-
Торонто.
-
О, а куди зникло ви інструкцію читали? Мабуть ви самі ту інструкцію давно відкривали. Я знаю що потім пишуть уточнити інформацію про подорожі, якщо хоч день пропустиш. Воно лишнім не буде, менше дозапитів.
-
Я подала заново через свой аккаунт, слева есть кнопка submit documents. Загрузила заново заполненные формы что на get/hst подавала с дополнительными докум где-то после 15 сентября. В начале октября пришло сообщение что документы получены и предварительная дата получения CCB 20 декабря. Также я позвонила им чтобы наверняка узнать, опять же мне сказали что у них все есть и чтоб не звонить им до декабря в случае если детские не придут. На второй или третий день после звонка получила еще одно сообщение что дело у них на рассмотрении. В целом процесс займет три месяца.
-
В RBC також дають іпотеку українцям із CUAET, просто людина, з якою ви спілкувалася не компетентна, оскільки він/вона просто не знав, що українцям дали право без permanent residency купити нерухомість для себе (одна нерухомість для primary residency), оскільки всі інші, хто немає pr не мають можливості купити нерухомість, це для українців по CUAET зробили такий класний бонус 😊 Тому ви можете сказати, що ви маєте право купувати нерухомість і вам мають надати аппоінмент. Якщо захочете контакти хороших іпотечних брокерів, то кажіть, і я вам надам. Україномовних в RBC на жаль не знаю, але знаю одного хорошого російськомовного та англомовних знаю хороших в RBC. Пишіть чи дзвоніть - 587-434-3907 Рієлтор Іванка