PR CUAET
-
Скажіть будь ласка чи такий переклад підходить
-
Якщо вже є паспорт то ні, а якщо перший раз оформляєте тоді треба.
-
А як довго триває перевірка?
-
Я була в Оттаві 25 вересня, сказали що не треба. Наша довідка залишилась в Україні, теж дуже хвилювалася. Але все добре. Якщо вже є паспорт тоді нічого не потрібно.
-
Мені з китаю посилка швидше дійшла 😆
-
Підходить, маю - точно така українська печатка плюс прямокутна печатка бюро перекладів, переклад вірний і підпис. І знаю людей які з такою ж печаткою подавали документи і мають ПР
-
Это в Торонто? Точно?😄 спасибо!😌
-
Писали що без запита медицину не роблять, а можуть і стару зарахувати.
-
А 1 вірно?
-
2 Дублюйте і не партеся
-
Всім привіт, Вибачаюсь якщо це часте питання. Сьогодні прийшов лист про eligibility і запит на документи (весь список, хоча я додавала їх з самого початку). Правильно розумію що: 1. Має прийти окремий лист-запит на медицину. Медицину треба пройти, але відправляти їм нічого не треба буде бо мед установа сама відправить. 2. Продублювати всі документи які вони запросили (навіть якщо вони були вже з самого початку додані до заяви) і відправити як листа. Британська Колумбія.
-
Понимаете, я б так не расспрашивала, если б это работало в Эдмонтоне. Мужик был непреклонен, и справку тоже отказались делась. Короче, вообще никак. Поняла, что нужно ехать в другой город, теперь нужно точно знать, где справку не требуют😊
-
Витяг з Дії та якщо його надає консульство - береться з одного й того ж реєстру МВС.