PR CUAET
-
Слухала уважно представника Конгресу українців у Канаді, то він зазначив, що вже підняли перед Урядом Канади питання щодо закритих кордонів в Україні для чоловіків, деяких категорій жінок і подейкують що й дітей не хотять випускати. Готують слуги законопроект такий. І що буде несправедливо для всіх цих людей отримати ПР і вони не зможуть приїхати якщо війна не припиниться, кордони і далі будуть закриті . Тільки через хабар. То Уряд зараз думає над цим. Вони проблему знають але поки що такі люди ще до них не зверталися з цієї причини. Далі буде, треба слідкувати за цим.
-
Цей лист надходить замість порталу 1. Після нього ще має бути портал 1. А ось скільки чекати на портал 1 після цього листа ніхто не знає. Уявіть що 6 місяців, а ви не працюєте.
-
Спасибо
-
Дуже дякую за відповідь
-
Тому що кнопка Сабміт зліва, не там де вказано відомості про дитину і нижче про чоловіка, а злівої сторони екрану, там де кнопки стовпчиком - Профайл, Бенефітс, мейлс і тд.
-
я просто ответил на письмо. Не совсем понял что за ссылка, но портал у всех есть, это тот же портал где вы подавали апликацию на ПР.
-
Edmonton (adult): Available slots on: 2024-10-12
-
Продовжать старі
-
Ми вже подалися на нові паспорти. Наврядчи продовжать старі. Якщо податися на продовження ворк перміту, то люди чекають по півроку. Як весь цей час медицинське покриття?
-
Де ви робили переклад?
-
участник написал, что его аппликант будет заезжать в канаду в ноябре и потом информировать ircc, что вот они я, прибыл
-
ЕОІ ви через техпасвей стару коротку форму відправляєте, чи вже через ту нову пул-систему Альберти ?
-
Медицинське покриття не знаю якщо чесно, можна спитати вашу місцеву організацію, яка видає хелс карти Чи дадуть вони покриття з листом який вам після подачі надішлють чи ні
-
Комусь приходило не одночасно запит на біометрію? І скільки хто чекав на запит для депендент?
-
А що там заповнювати, якщо не служив? Просто шапку?
-
Моє питання від моменту подачі на ворк перміт люди чекають по півроку: чи покрити вони медициною весь цей час?
-
Вже відриті і жодного не бачу
-
Хтось встиг записаться?!
-
привіт усім :) можливо хтось може підказати я подалась на B1/B2 візу для business conference. Конференція у січні, я зробила expedited request але прийшла відмова. Що можна зробити в такому випадку?
-
Зараз чекають на портал 1 6 місяців, але від еліджибиті. Ми знаємо що після кожного листа ірсс зникає на кілька місяців. Саме про механізм після цього листа не зрозуміло. Як на мене це взагалі дурня. Бо що заважає людині приїхати підтвердити що ось я в канаді і знову поїхати. І що тоді вона другий раз не отримає портал 1 а знов листа - а ви в канаді?😂
12 Jan 2024, 17:45
281334/450963
less than a minute ago