PR CUAET
-
Ми вже подалися на нові паспорти. Наврядчи продовжать старі. Якщо податися на продовження ворк перміту, то люди чекають по півроку. Як весь цей час медицинське покриття?
-
Де ви робили переклад?
-
участник написал, что его аппликант будет заезжать в канаду в ноябре и потом информировать ircc, что вот они я, прибыл
-
ЕОІ ви через техпасвей стару коротку форму відправляєте, чи вже через ту нову пул-систему Альберти ?
-
Медицинське покриття не знаю якщо чесно, можна спитати вашу місцеву організацію, яка видає хелс карти Чи дадуть вони покриття з листом який вам після подачі надішлють чи ні
-
Комусь приходило не одночасно запит на біометрію? І скільки хто чекав на запит для депендент?
-
А що там заповнювати, якщо не служив? Просто шапку?
-
Моє питання від моменту подачі на ворк перміт люди чекають по півроку: чи покрити вони медициною весь цей час?
-
Вже відриті і жодного не бачу
-
Хтось встиг записаться?!
-
привіт усім :) можливо хтось може підказати я подалась на B1/B2 візу для business conference. Конференція у січні, я зробила expedited request але прийшла відмова. Що можна зробити в такому випадку?
-
Зараз чекають на портал 1 6 місяців, але від еліджибиті. Ми знаємо що після кожного листа ірсс зникає на кілька місяців. Саме про механізм після цього листа не зрозуміло. Як на мене це взагалі дурня. Бо що заважає людині приїхати підтвердити що ось я в канаді і знову поїхати. І що тоді вона другий раз не отримає портал 1 а знов листа - а ви в канаді?😂
-
Ищете именно адвоката или иммиграционного специалиста вообще?
-
Date of birthday Дата народження
-
DOB це що ?
-
тисячний раз бачимо, що це все людський фактор. ну захотів офіцер спитати на свій розсуд, хоча це не вимагається інструкцією, може 99% інших офіцерів не будуть так робити
-
Знущаються з людей 😔
-
Знову таке як і 2 числа було
-
так, дійсно так. Згідна з вами на 100%. тим паче, вони написали офіційно, що можна чекати аутсайд. юридично людина не порушує, коли отримає такого листа- приїхала- честно відповіла: так в Канаді і поїхала.
-
Залишилося тільки чекати, можливо прийде лист що можна обрати найближчі дати.
12 Jan 2024, 17:45
281342/429525
2 minutes ago