PR CUAET
-
я думаю, что письмо триггернула медицина. офицер написал, что если 6+ мес вне канады, нужна новая. а он не может финализировать анкету, если медицина не актуальная
-
не порушення
-
Підписати анкету що ознайомився з умовами програми і погодився, що на момент подачі і отримання ПР - ти знаходишся у Канаді, а потім бути в цей час в іншій країні - це не порушення? А що ж це тоді?
-
Екорп це і є ПР. Отже нема протиріч. Отримати картку це вже технічна справа. Можете пошукати на тому ж reddit люди реально роблять тим паче якщо є кому картку вашу отримати та відіслати
-
Edmonton (adult): Available slots on: 2024-10-12
-
Вони вам не пришлють ніякого запиту. Знайомі вчора отримали підтвердження - в них навчання мало бути з 04 вересня - але їх не допустили. То в стаді перміт дати навчання від вчорашнього дня і до кінця навчання як в листі від універу. Офіцер не буде знати, що у вас є новий лист від універу. Звісно вам треба завантажити лист про зарахування на нові терміни. Але не факт, що він на нього зверне увагу. Якщо дадуть на старі терміни - не проблема - подастеся на продовження.
-
Підкажіть хто знає money order на дитячий паспорт робити 53 CAD чи 172CAD
-
так отримання пр це копр а не картка. у всіх працює. ви знов за своє
-
Дякую вам за відповідь! Гарного дня!
-
В 9:53
-
Коли так зробите, напишіть. Бо ви самі підписалися , що на момент подачі і отримання ПР будете фізично тут. Цікаво подивитися як це спрацює.
-
не шукайте скрізь теорії заговору. це не порушення
-
Відмовили. Бо вже 1 раз продовжували у Европі
-
В момент екоПР
-
Вот я и прошу ссылку на электронную очередь
-
Саме так і роблять люди у яких часу не має чекати на картку. Екорп то ви отримуєте знаходячись на теритоорії канади і отде лишаєте канаду у статусі пр
-
я думаю просто п.Інна не дочитує повідомлення і думає, що мова про те, що від порталу1 до порталу2 та екорп улетіти і обманювати офіцера
-
Дякую 🙏
-
Людина приїзжає на 1 день для подачі, та на 1 місяць щоб отримати статус пр
-
Звісно), під час розгляду
12 Jan 2024, 17:45
281463/450239
2 minutes ago