PR CUAET
-
Таке враження що вони тупо для своїх відкрили і для галочки написали обвʼяву. Просто немає більше слів …..
-
Через нову
-
Я сплатила за біометрію одразу з подачею аплікації
-
дзвонити також марно, в кол центрі також система впала
-
Так, aor отримала ще на початку вересня. Біометрію сплатила одразу з аплікацією, думала, так буде швидше 😁
-
А довго чекали?
-
Дуже дякую за Ваші відповіді!
-
Скажите, пожалуйста, подались ребенку на паспорт еще в июне. Паспорт до сих пор в «виготовлено, але не доставлено до установи» статусе. Есть кто-нибудь с Эдмонтона, кто уже получил, кто позже нас подавал? Говорили 2-3 месяца.
-
Алекс і Катя, ми за Вас дуже переживаємо, щиро. Але підійдіть до цього питання з іншої сторони, з т.з. склянки напівповної, відпустіть ситуацію і все швидко прийде, не гнівайтесь на них.
-
Де в них там логіка взагалі,надіюсь вам разом з біометрію слідом і P1,P2 та Ecorp накинуть.👍
-
Нарешті запит на біометрію🥳☺️
-
Реально. Якщо чогось не буде, відправлять робити копії. Формують паперову особисту справу на кожного.
-
Сподіваюсь там щось позитивне :)
-
Зайшла!!! Дуже дякую за повідомлення 🥹
-
Війна продовжується тому українців більше в канаду не пускають дивна логіка як на мене. Для тих в канаді так їм подовжують щось постійно.
-
Я теж так думала 😒 До ircc телефонувала - сказали, що все нормально, чекати далі 🤦
-
Вітаю. Маю декілька запитань щодо подачі документів. Задля документа, що свідчить про рідство потрібен підпис юриста. Який має бути юрист в Канаді: нотаріус чи адвокат? Дякую
-
економічна це те де на основі конкуренції базованій на твоєму досвіді та освіті дають пр
-
Ви знаєте за скільки ?
-
Вже не має слотів я так розумію???
12 Jan 2024, 17:45
281562/431448
less than a minute ago