PR CUAET
-
Ні, альберта провінційна програма. Гуманітарка це вже з назви не економічна. Наша програма субгумунітарна теж
-
Усім привіт, подавати заявки можна включно з 22 жовтня? Немає надії що програму продовжать на місяць-два?🙀
-
Обіцяють доставку диппошти в Едмонтон на кінець жовтня.
-
Таке буває. У мене дружина отримала біометрію на два місяці пізніше за мене наприклад. Хоча всі одразу отримують зазвичай
-
А що за економічна? Маєте наувазі гуманітарна?
-
Вітаю, скажіть будь ласка, хто робив дитині стаді перміт, чи брали таку довідку зі школи? Дитині 10років, навчається в елементарі. Чи таку довідку надають тільки у вищих закладах?
-
Вітаю Вас! Ви розумничка🎉🌸
-
Добрий день! Де подивитись вимоги до reference letter?
-
Дякую , чекаю
-
Крайняя дата с aor 04.01
-
Підкажіть будь ласка чи потрібно анулювати стару візу якщо отримаю нову? Стара дійсна ще рік
-
Доброго дня , хто знає які зараз дати проходять , я подалася 10.01.2024 і тиша , навіть АОР немає ??? Дякую
-
Шукаю експерта,який працює з Квебеком 🤗😉
-
Спасибо. Я очень стараюсь, но мы к сожалению, относимся к тем для кого большая разница в каком статусе здесь находиться. Финансово и профессионально. Люди получают пиар и для них ничего не меняется особо, а нам очень надо и такая засада. Если бы не это сидели бы на пермитах и не жужали.
-
Дякую за відповіді. Дуже сподіваюсь що подовжать сімейну. Бо мій пр досі розглядають, підвисло щось дуже довго на федеральномк рівні. А батьки стареньки які зараз зі мною в Канаді дуже розраховували на сімейну програму😔
-
Їх і не було
-
Тут описано : Документи для підтвердження стажу роботи: Які документи ? Які вимоги? Reference Letter для підтвердження досвіду роботи для імміграції: Вимоги, Оформлення, Терміни
-
так
-
Експрес ентрі тобто?
-
Для відслідковування. Вчора з дружиною здали біометрію. Оновилася в кабінеті інформація майже одразу. Завжди б так. Чекаємо коли і що далі забажають
12 Jan 2024, 17:45
281583/474652
6 days ago