PR CUAET
-
Думаю електронна черга могла би допомогти, але все рівно було би багато не задоволених. Крім подачі повністю в електронному вигляді на данний час не бачу жодного виходу з ситуації. Можна збільшити кількість працівників для прийняття документів, але щоб це вирішити треба 10-20 людей на місяці 3-4 найняти, а потім їх звільнити + приміщення і т.д Ніхто на це не піде
-
Знать бы именно какой офис, то можно было бы попытаться им отписать
-
А пітвердження потрібно що тут були 18 місяців? Вау зараз треба подивитися
-
Дві форми rc66 і rc66sch?
-
Зробили
-
Ще цю форму rc66sch
-
Дякую, але наразі знаю точно, що візітор рекорд перестає бути дійсним після виїзду. Потрібно або новий візітор рекорд робити або стаді перміт, який в моєму випадку необхідний
-
Дякую за відповідь а довго чекали на вклейку?
-
Питання писала вчора, жоден на нього не звернув уваги, чи просто проігнорували? Мені здається, що відповідь була б корисна не тільки для мене. Спробую щастя ще раз. Текст вчорашнній. "Добрий день Спільното! Є конкретних пару запитань по програмі воз'єднання для українців з родичем в Канаді. 1. Як правильно загрузити фото? В одному файлі і фронт і зворотню сторону? Якщо так то якого типу файл, JPG PNG, чи PDF? 2. Допоміжні документи, як то свідоцтва про шлюб, народження треба одразу загружати з перекладом в одному файлі, чи тільки українську копію а переклади окремо? 3. Якщо, крім українського громадянства є ще одне громадянство, то потрібно в розділ паспорти загрузити в одному файлі обидва закордонні паспорти. 4. Якщо чоловік є громадянином Канади (він же родич) чи потрібно додавати копію його паспорта, свідоцтва про народження, якщо так то в якому розділі. Зарані дякую всім за відповіді. Слава Україні! 💛💙🇺🇦🇨🇦"
-
Спочатку wp, потім віза.