PR CUAET
-
Через монобанк спробуйте
-
Значить не в цьому справа
-
А наличие родственников на не подконтрольных и отсутвие их на территории и Украины?пункт 4"последствия отказа " подпункт есть ли куда и к кому возвращаться.
-
Подався на ворк перміт. Прийшов лист, що я можу продовжувати працювати до 30 березня 2025 року, хоча мій старий вп діє до 7 квітня 2025 року. Питання в тому, якщо вони затягнуть із рішенням по вп, чи нададуть ще один такий лист з подовженою датою чи мені треба буде писати в кризисну форму?
-
Интересная ситуация, вполне себе для H&C (другой вопрос, какими документами это подтверждалось и т.п ) IT и очень хороший английский - скорее всего как небольшой негативный фактор (вроде как потенциально может по обычным программам проходить). "Адвокат гарантирует" - слово "гарантирует" в устах иммиграционного специалиста меня всегда удивляет. Интересно видеть GCMS notes.
-
Зара 25 місяців по нашій програмі. До травня наступного року ви отримаєте тільки номер аплікації. Експрес ентрі треба подивитись хронологію який термін розгляду там зараз. Якщо гроші не питання а пр хочеться якнайшвидше. То можете і спробувати потім відкликаєте лишню заявку. У нас у чаті був випадок коли людина подалась і отримала на іншу програму а цю зупинила
-
вы выезжаете со статусом пр уже. вы получаете ecopr и выезжаете. а до момента получения ecopr у вас еще не статус пр, а ваш предыдущий статус. никто никого не дурит.
-
Ну я так и думал и написал выше про язык и работу ,ведь обязательное условие подали на гуманитариев если не проходишь не по одной из рабочих.. А насчёт родственников что скажите?
-
Зрозумів. Дякую
-
www.instagram.com/p/DAuCHeuyDtP/?igsh=MTB0eXV0NXM4MG11dw==
-
Нічого страшного не має. Це за логікою номер має бути відразу але є нюанс черга на 9 місяців. Навіть таке може бути що дадуть пізніше ніж черга. Але за стастикою більшість отримує за чергою. У чаті кожен день можно побачити за який день дають номери
-
Іноді, якщо рішення ще не ухвалено, вони можуть надіслати ще один подібний лист з новою подовженою датою. Але це не гарантовано. Якщо жодного нового листа не прийде, потрібнобуде зв’язатися з IRCC через кризисну форму
-
Мені в інстаграмі попадалася реклама другої думки при відмові по гуманітарній і там приклад відмови був. Зараз пошукаю
-
вони сертифікати подавали або як вони високий рівень англійськоі підтвердили?
-
Дякую! Я думала відразу номер приходить. То просто чекати? Страшно, що дати пройдуть, а номера ще немає
-
вы не понимаете до конца логистику процесса. у вас между порталом 1, 2 и получением пр (выпуск ecorp) - часы или пару дней. на практике это недели. и между каждыми этапами вы подаете данные, сообщая где вы и что вы. и у вас есть время это сделать, т.е. есть время вылелеть и залететь. если залеты проиходят до выпуска ecorp, вы заезжаете по предыдущей визе, если после выпуска ecopr, вы заезжаете по карте или пр визе (prtd)
-
Його треба дочекатись за 9 місяців
-
Да, вы можете получить более низкую ставку если первый взнос 35% или больше, но не во всех банках.
-
там наче є локери, але ми все в машині залишали
-
Ну непросто так вони ж на гуманітарну подавалися. Видно, на ЕЕ не вистачало балів, раз написано, що на роботі листа не давали. Про провінційній не знаю нюансів, може, NOC ні під що не підходив
12 Jan 2024, 17:45
281714/453513
31 minutes ago