PR CUAET
-
Дякую
-
Так - звісно можна зі свого кабінету. Але аплікацію заповнюєте від імені дитини. Лише в кінці аплікації підписуєтесь ви, оскільки дитині ще немає 18р - тому пишите своє прізвище і і ім’я.
-
⁉️Коли ви подаєтеся на продовження/зміну статусу в Канаді, приходить автоматичний лист про те що у вас є статус на 6 місяців і не можна виїзжати (принаймні так здається на перший погляд, якщо не вчитуватися в текст). Цей лист означає що у вас є тимчасовий продовжений/умовний статус на час розгляду заявки, в разі якщо у вас ВЖЕ закінчився попередній статус. Це процедура так званого implied or maintained status. Якщо ваш поточний статусний документ все ще дійсний, то цей лист вас НЕ стосується. Відповідно якщо є дійсний паспорт + віза + ВП - можете їздити куди вам і коли вам потрібно. Якщо ж ваш попередній статус дійсно закінчився, цей лист підтверджує що за вами зберігається легальне право перебувати в Канаді (і в випадку саме продовження статусу, а не зміни, право працбвати/вчитися). Такий статус дійсно буде втрачено, якщо покинути Канаду до видачі нового документу. Проте незважаючи на дату в 6 місяців в листі, цей maintained/implied status зберігається за вами аж доки не буде прийняте рішення по вашій заявці.
-
Подавалась 17го квітня, отримала портал 1 тиждень тому і чекаю далі
-
А подскажите, им пришел вызов на био они сдали био, и потом вместо преапрув пришел отказ? Я думаю если адвокат уверяет что выиграет апеляцию, в причине отказа видимо есть информациЯ за которую можно зацепиться, интересен таймлайн их апликации, выходит что то время что мы ждем, если бы отказ то уже отказали бы... интересно....может у них еще какие то факторы были.
-
Тоді краще подаватися разом. А ви не помилилися? Можливо дітям ви мали на увазі - на стаді перміт подаєтесь? Бо ворк перміт в такому віці не дають - це вже з 14 років можна.
-
Чи є тут хто подався в квітні? Вже скоро місяць як ми отримали Portal 2, і більше нічого. Квітневі, яка у вас ситуація?
-
Прошу. А скільки років дітям?
-
Наразі забрали два паспорти (дитячий Торонто та дорослий Оттава). Я вже писала про слоти на видачу паспортів у Торонто, маю надію, що вони не затвердять це оновлення, але здається, що все йде до затвердження. Будьте готові і краще напишіть у консульство, щоб мати підтвердження що можна приходити і забирати. Для видачі потрібен лише паспорт батька (мати) та дитини( якщо такий був). Я подавала, чоловік забирав, почули цокання язиком, коли повідомили це співробітниці. 🫠 але все видали, не запросили навіть розписку від мене (яку я писала на всяк випадок). Людей на видачу та всяку таку шнягу, яка має робитись за годину часу було більше 30. По ситуаціям у Торонто : Людина прийшла без свого закордонного паспорту та без ніяких документів… хоча б мала слот. Відправили додому за паспортом. Людина відправила ЗВИЧАЙНОЮ поштою мані ордер🤦🏽♀️ - відправили робити новий, сказали якщо раптом знайдуть то повернуть. Людина прийшла не за слотом і вимагала зробити їй паспорт бо просто вона має право, бо благо ловить і не може зловити. Без кюару була. Відмовили. Були люди які просто не зʼявились…. Чоловіку паспорт віддали без перевірки коду ( на момент подачі треба було показувати і якщо більше ніж 2 дні просили оновити ще раз). У Оттаві дівчина була у шоці, що всі документи надруковані та все сплачено. Щоб ви розуміли вона дійсно була у шоці, бо казала «так ось вам листочок на оплату»»Як це ви вже оплатили, дійсно?» Робою висновок, що люди проходять без документів…. Про доставку. DHL привозить швидше, якщо ви протягом максимум 3 днів з моменту «виготовлено та не доставлено» зробите заяву і все надішлете консульству. Дип пошта це великий рандом. Тому тільки якщо вам не горить паспорт і ви готові чекати 6 місяців тоді ок. Привозять швидше, так, але привозять і довше тож це ваше рішення завжди. Про слоти. Ловіть самі. Не можна розповідати про платні послуги. Скажу лише, що вони здебільшого теж ловлять, у них немає «заготовлених» слотів для вас. Ловила сама і всі 3 зловила. 2 сі з телефону зі звичайним інетом. 1 раз з компа з вайфаем. Дякую усім за підтримку і допомогу, коли поставали питання. Маю надію, що ще 3,5 роки не буду повертатись до консульства… Всім вдачі та сил.
-
Дивно, що ім видали в такому віці. Ну тоді пробуйте податися на їх продовження.
-