PR CUAET
-
Люд,зроби Дію. Можна онлайн зробити картку в монобанку і по ній заходити
-
@OstapBosak 1.Як вказувати назви університетів якщо допустима кількість символів 14 а наші українські університету мають довгі назви? Я спробувала абревіатуру і місто адже в назві університету є "Уманський державний....." 2. Якщо проживання було у Польщі 2 тижні коли був процес оформлення документів, що потрібно вказувати в Purpose of travel форма IMM 5562? Travel? 3. Чи потрібно цю форму заповнювати якщо проживала в Україні а потім було проживання в Польщі і оформлення візи і після лише Канада? 4. Чи потрібно вказувати Канаду в формі IMM 5562? 5. В формі IMM 5669 що потрібно вказати в Education 1 а саме де Type of certificate якщо це знову довга українська назва "Атестат про базову загальну середню освіту " просто писати primary school а в Education 2 Secondary school? Дякую
-
Можете зорієнтувати,який з запропонованих на сайті курсів ,краще купити для підготовки до рівня 4-5? Ті що дешевші (17-20₴)підходять?
-
Меньше 2 тижнів
-
Дякую за відповідь. Англійська в мене нормальна але все так незрозуміло
-
www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-alberta-opportunity-stream-checklist.pdf#search=lbr%2Daaip%2Dalberta%2Dopportunity%2Dstream%2Dchecklist%2Epdf
-
Так додатки теж перекладати. Все в один документ. Теоретично можна евалюювати будь-який але загалом вимагають найвищий
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, під час реєстрації на EOI-SW у "Personal Information" потрібно вводити тільки членів сім'ї, чи себе також?
-
Цікаве питання. На стадії отримання JAL. Чим і коли погано що ЗП нижче середньої (медіани) по NOC, майже на рівні мінімуму? Один консультант казав що не можна так. Інший що можна. Чим загрожує?
-
А це діжітал форма....вона на сайті онлайн заповнюється
-
Тобто перекладені усі дипломи включно зі шкільним атестатом? Але евалюювона найвища категорія? Скажіть а додатки потрібно перекладати?
-
Жаль що у мене таких немає. Я пішла до знайомої,поки її чекала,вийшов сусід. Став зі мною говорити. Я кажу: у мене англійска дуже погана. А він: нічого і давай мені питання задавати😂. В результаті я вивчила нові слова
-
Найкращий репетитор-нав'язливі сусіди😁
-
Всі, включно з атестатом, принаймні одна повинна бути евалюйована
-
Alberta opportunity stream
-
Залежить від програми. По федеральним лише найвищу, по провінційним залежить від программ