PR CUAET
-
Так, люди бувають такі різні, навіть тут в чаті, де все обговорюється по 100 разів, були люди, що не здогадувалися, що потрібні всі заповненні сторінки паспорту ксерити) Поздоровляю, що вже пройшли це💪
-
Як створити gckey? Я задавала питання в групі, ніхто не відповів( ми не можемо створити, викидає
-
Треба зайти в кабінеті на сайті і в 'Активних записах' відмінити
-
Так. Наприклад коли в Україні ніодного живого родича, або всі в окупації - це плюс до гуманітарної. Якщо наприклад батько дітей який не позбавлений опіки в Україні - це мінус Якщо живі здорові батьки і 100500 бартів сестер, і всі у Львові - це скоріше мінус, хоча можливо і не особливо значний.
-
Без ПР взяли моргідж в Ванкувері? Вся ця історія якась мутна :)
-
При подачі на ПР всі ми завжди декларуємо своїх батьків, дітей, партнерів та братів/сестер. І в тому числі місце їхнього перебування. І якраз місце перебування родичів може дуже сильно впливати на гуманітарну, як в плюс так і в мінус. Прописка дійсно нікого в Канаді не цікавить, ми наводимо інформацію про всі адреси де фактично проживали за останні 10 років, і це також впливає на гуманітарну.
-
Зміни внести можна, але не факт, що їх приймуть. Почитайте уважно коментарі до форми 5283
-
О прям 1 в 1 як я :)
-
Кожного разу коли дивлюся на свій таймлайн після ecorp -думаю, що це ту мач