PR CUAET
-
Я если что то не знаю или не понимал я обращалась к специалисту..мнение 2х специалистов я написал выше то что вы с этим не согласны ваше право..
-
Попередні два тижні були слоти, але кожного разу обираючи час - відповідь цей час вже зайнятий. Чесно кажучи вже у відчаї, розумію що в кожного своє, але в нас дуже складна ситуація вже зделайнами:((( не знаю мтже можливо у когось викупити дату та час прийому?! Але такої інформації не бачила ще
-
От же , я навіть не знала що це там повинно бути…. Але що тоді в мене в процесі ??
-
Візьміть свідоцтво про одруження , крім інших зазначених на сайті документів
-
Можна, візьміть свідоцтво про народження дитини.
-
Доброго вечора, підскажіть, якщо слот спіймав чоловік ( слот на дитину до 16 років) а приїде мати з дитиною?
-
Перелік документів для оформлення паспорта для осіб від 16 років.
-
Сортів в Торонто не було
-
Якщо на виконання запита офіцер дає 60 днів, це значить що раніше він не буде дивитись те що надіслали у відповідь?
-
Михайло, будь ласка, намагайтеся бути щасливим, а не правим. Не треба репостити те, що вже було, по кілька разів. Робіть, як вважаєте за правильне. Рішення офіцера покаже, хто був правий.
-
Були сьогодні слоти в Торонто?
-
Зрозумів дякую за відповідь)
-
Не обов'язково. Я хотіла рекомендувати звернутися у центр для іммігрантів, бо люди там можуть мати багато досвіду у цих заявках, як вирішувати проблеми, чи варто чекати, чи зв'язуватися.
-
Дякую
-
Прошу прощения!
-
І я не побачила.
-
В нас було на виконання до запиту 30 днів. Ми подали все на наступний день. А через два дні отримали final decision. Тобто вони бачать коли Ви надіслали документи і розглядають одразу. Але це ще може залежати від офісу
-
Дякую
-
В нас був Галіфакс
-
Сідней(( отримав відповідь через 80 днів і новий дозапит ще на 60 днів, відправив через годину і вже місяць тиша
12 Jan 2024, 17:45
282005/471244
2 minutes ago